Title of a News Article

Şanlıurfaspor'dan flaş hamle!


Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Şanlıurfaspor Kulübü adına 3 adet anonim şirketi kurduklarını belirterekbu şirketlerin farklı dallarda ticari faaliyet göstereceğini ve gelirlerinin Urfaspor’a aktarılacağını söyledi. 

UĞUR BUDAK
PTT 1. Lig’de şampiyonluğu kovalayan Şanlıurfaspor’da kulübün önümüzdeki yıllarda maddi sıkıntı yaşamaması için kollar sıvandı. İş Adamı Fethi Şimşek başkanlığındaki Şanlıurfaspor Yönetimi, Sarı-yeşilli ekibe gelir sağlamak amacıyla kulüp adına 3 adet anonim şirket kurdu. Farklı alanlarda ticari faaliyet gösterceke olan bu şirketlerin gelirleri, Şanlıurfaspor Kulübü’ne kalacak. Böylece Sarı-Yeşilli ekibin, geçmişte yaşadığı maddi sıkıntıların yeniden yaşanmasının önüne geçilmiş olacak. 

“Günlük sorunları çözüyoruz”
Şanlıurfaspor Kulüp Bakanı Fethi Şimşek, bu konuyla ilgili Urfastar’a yaptığı açıklamada, öncelikle günlük sorunlarını çözmeye çalıştıklarını vurgulayarak, “Bugün sorunları çözerken esas kalıcı gelir dediğimiz asıl dediğimiz konularımız var. Urfa buna potansiyel olarak müsait, ekonomik olarak buna müsait, eğilim olarak da müsait. İnşallah bununla ilgili hisseleri Şanlıurfaspor’a ait olmak üzere  3 adet anonim şirketi kurduk. Bu 3 adet anonim şirket, farklı faaliyet dallarında ekonomik faaliyet yaparak, bu ekonomik faaliyetlerde elde ettiği gelir Şanlıurfaspor Kulübünün kalıcı olarak Süper Lig’de kalması ve sportif faaliyetlerini yapması için kullanılacaktır.  Bu çok önemli bir konu, çok önemli bir gelişme, bu gelişmeler inşallah Urfaspor’u şurdan yüzbin gelsin, buradan elli bin gelsin sorunlarından, aşamasından başka bir aşamaya kendi gelirlerimi nasıl yönetebilirim, kendi kalıcı gelirlerimle neler yapabilirim konusunda düşünmeye sevk edecektir. Ben bu konuda sorumluluk üstlendim inşallah bu yıl başarıya ulaşacağız, bu sezon sonuna kadar birçok şeyi halletmiş olacağız” dedi. 

 

 “Altın değerinde 3 puan kazandık”

Pazar günü oynadıkları ve 2-1 galip geldikleri Altınorduspor maçını da değerlendiren Şimşek,

Altınorduspor maçından altın değerinde 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirterek,Şanlıurfa’mıza, Güneydoğumuza ve tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten bizim ihtiyaçımız olan bir galibiyetti. İnşallah bundan sonra daha büyük başarılılara imza atarız. Her  zaman söylüyorum; Bu takım, bu bölge, bu şehir Süper Lig’e layıktır inşallah hedefimize ulaşacağız” dedi.

Şanlıurfaspor’un devre arasında yapacağı transfer politikasıyla ilgili de açıklamada bulunan Şimşek, “Takımda neye ihtiyaç varsa, yoksa bunlar teknik heyet tarafından ve sportif yönetim tarafından değerlendiriliyor. 4 Hafta sonra devre arası oluyor, devre arasıyla birlikte inşallah icraatlarımızı yapacağız. Takımı nasıl kurduysak bu takımın boşluklarını dolduracak atamaları yapacağız.

Yani biz önce bölgeden, tüm Urfa’dan destek alıyoruz, gönüllerinden destek alıyoruz maddi olarak gerçekten kamu bizim yanımızda, yönetim her zaman yanımızda. Şimdi bu böyle bir şey ki öyle bir süreç ki bu süreç işleyen bir süreç, bu işleyen süreçte bence sportif başkanlarıyla birlİkte bütün projeler tek tek gerçekleştirilecektir” diye ifade etti.
PTT 1. Lig’de zirve için mücadele eden takımları da değerlendiren Şimşek, “Yani şimdi ligin tepesinde 4 takım var aslında öyle bakmak lazım Osmanlı, Kayseri, Antalya, Urfa bizde şuan bu ilk 4’ün arasındayız ama biz ilk iki olmak istiyoruz” diyerek şunları konuştu;
“Play Off’u zorlarız ama önce birinci veya ikinci olarak Süper Lig’e gitmek bizim hedefimiz olmalı olmasa da Play Off’u denememiz gerekiyor. Ligin tepesi belli oldu, dibi henüz belli değil ama tepesi aşağı yukarı belli. Transferlerle ikinci devrede kimler ne yapacak ona bakacağız. Bizde  ikinci devreyle ilgili bazı atılımları yapmak istiyoruz.”

 

“Taraftarı beğendim”
Şanlırfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Altıorduspor karşısında takıma destek veren taraftarları beğendiğini ve onların sayesinde 3 puanı kazanan taraf olduklarını söyledi. Taraftarlar hakkında konuşan Şimşek, “Taraftar bence bu maçta iyiydi yani en iyi taraftarımızı gördük. Bu maçta sevinmeyi bildik yani futbolcularımızla, taraftarlarımızla, protokolümüz de yani hepimiz birlikte çok sevinçli bir atmosfer yaşadık. Taraftar bilincinin oluşumu sevinçle orantılıdır yani ne kadar çok sevinirsen o kadar taraftar olursunuz, ne kadar çok katılırsanız, ne kadar çok fedakarlık yaparsanız o kadar taraftar bilinci oluşur. Altınordu maçında özellikle ben açıkçası taraftarı beğendim, daha iyi taraftarlardı. Son maçımızda 1-0 yenik durumdan 2-1 galip duruma geçmemize o anbiyansın etkisi de oldu. Futbolcularımızın gayret ve çabasının da çok etkisi oldu. Bunlar bir süreç içerisinde oluşacaktır, inşallah iyi günler bizi bekliyor diyelim, inşallah daha iyi yerlere gideriz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2014, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195