Title of a News Article

Şanlıurfaspor’dan taraftara müjde!

Şanlıurfaspor’dan taraftara müjde!
banner206

PTT 1.lig ekiplerinden sarı-yeşilli temsilcimiz Şanlıurfaspor, önümüzdeki hafta Pazartesi günü kendi sahasında ağırlayacağı Samsunspor maçıyla ilgili taraftara müjde verdi.

Ligde 42 puanla 6. Sırada bulunan Şanlıurfaspor’un kendi sahasında ağırlayacağı Samsunspor maçında taraftarlara 15 bin sarı-yeşilli bayrağın dağıtılacağı kaydedildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Şanlıurfaspor icra kurulu üyesi, taraftardan sorumlu yönetici ve aynı zamanda iş adamı olan Kemal Süt, Samsunspor maçı öncesi 15 bin Şanlıurfaspor bayrağı dağıtacaklarını ve tüm Şanlıurfalıların bu maça gelerek takıma destek olmalarını istedi.

 

LAPTOP, URFASPOR FORMASI VE KAŞKOLDE HEDİYE EDİLECEK

Şanlıurfaspor taraftarına çağrıda bulunan Şanlıurfaspor icra kurulu üyesi ve taraftardan sorumlu yönetici Kemal Süt, taraftarın passolig alarak takıma katkıda bulunmalarını istedi. 15 bininci Şanlıurfaspor passoligini alacak olan şanslı kişiye Laptop, Urfaspor forması ve kaşkol hediye edileceğinin altını çizen Kemal Süt, “Şanlı taraftarımızın desteğini tam olarak hissetmek istiyoruz. Samsunspor maçı bizim için çok önemli, kendi sahamızda Samsunspor’u yenip ardından deplasmanda oynayacağımız Adana Demirspor maçında da galip gelirsek 2. Sıraya yükselebiliriz. Buda bizim için süper lige yükselmek demektir. Şanlıurfaspor adına alınan passoliglerin kulübümüze gelir olarak döndüğü unutulmamalıdır. Bu bağlamda 15 bininci passoligi alacak olan taraftarımıza Laptop, Şanlıurfaspor forması ve kaşkol hediye edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Kaynak: utv.com.tr

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2015, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195