Title of a News Article

Şanlıurfaspor’dan teşekkür ziyareti

 Şanlıurfaspor’dan teşekkür ziyareti
banner206

Şanlıurfaspor yöneticileri 2. Başkan Nabi Kırmızı, Maruf Güneş, Av. Mahmut Saatçi ve Süleyman Aksu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette, kulüp hedefleri ve yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Şanlıurfaspor’un PTT 1. Lig’de kalıcı olduğunu, Şanlıurfa’nın Türkiye de daha iyi tanıtılmasında bu yönetimin büyük emekleri var. Bu Başkan ve yönetimle Şanlıurfaspor Süper Lig’e çıkacaktır” dedi.

Bu yönetimin ekonomik noktalardaki fedakârlıklarının göz ardı edilmemesi gerektiğini belirten Yıldız, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün tüm olanaklardan bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Şanlıurfaspor faydalanacaktır. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Ertuğrul Yıldız  Şanlıurfa Spor Kulübü yöneticilerine, oyuncularına ve tüm ekibe teşekkür ediyorum” diye ifade etti.

Kulüp yöneticileri 2. Başkan Nabi Kırmızı ise, Ertuğrul “Yıldız gibi başarılı bir hemşerimizin burada görev yapıyor olması ve çok uyumlu bir şekilde çalışıyor olmamız gurur verici. Bizler Şanlıurfaspor olarak GAP Arena Stadyumundaki çim ile tribün arasındaki mesafe sorunun giderilmesi için 2014-2015 sezonu sonunda çalışmalara başlayacağız” diye kaydetti.

GAP Arena futbol sahasının Türkiye’nin en güzel statlarından biri olduğunu dile getiren Maruf Güneş ise, “Ses sistemi sorunu, çim sorunu ve ışıklandırma sorununun çözümünden dolayı başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız olmak üzere  emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2014, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195