Title of a News Article

Şanlıurfaspor’un ‘Dağ’ gibi kurtuluşu

 Şanlıurfaspor’un ‘Dağ’ gibi kurtuluşu
banner206

UĞUR BUDAK 
Teknik Direktör Hüseyin Dağ ile aldığı başarılı sonuçlarla küme düşme korkusunu tamamen üzerinden atan Şanlıurfaspor, bundan sonra ligi iyi bir yerde tamamlamak istiyor.

Sezon öncesinde PTT 1. Lig’e şampiyonluk parolasıyla başlayan Şanlıurfaspor, özellikle transfer politikalarında yaptığı hatalar dolayısıyla zaman zaman küme düşme korkusu bile yaşamaya başladı. Raşit Çetiner ile sezona başlayan ve kötü gidişat nedeniyle ilerleyen haftalarda Çetiner ile yollarını ayıran Sarı-Yeşilliler, teknik direktörlük koltuğunu Yardımcısı Ömer Can Göksu’ya devretmişti. Bu hocadan da istediği başarıyı elde edemeyen Sarı-Yeşilliler, Göksu’yla da karşılıklı olarak yollar ayrılmıştı. Daha sonra Reha Kapsal ile anlaşma sağlayan Sarı-Yeşilliler, Kapsal’dan da umduğunu bulamadı. PTT 1. Lig’in 26. haftasında deplasmanda Denizlispor’a 3-1 yenilince iyice küme düşme korkusu yaşamaya başlayan Şanlıurfaspor, ardından Reha Kapsal ile yollarını ayırarak Alt Yapı Hocası Hüseyin Dağ ile el sıkıştı. Dağ, ile başarılı sonuçlar alan Sarı-Yeşilliler küme düşmekten kurtulurken, hedefini ligi iyi bir sırada bitirmek olarak belirledi.

 

Dağ ile 8 maçta 14 puan

Şanlıurfaspor, Hüseyin Dağ ile çıktığı 8 maçta 14 puan topladı. Adana Demirspor’u 2-1 yenerek Urfaspor’daki görevine iyi bir başlangıç yapan Dağ, 1461 Trabzonspor’u 4-3,  Bucaspor’u 4-1 ve Ankaraspor’u da 2-0 yenmeyi başardı. Sarı-Yeşilliler, Dağ ile Boluspor ve Balıkesir maçlarını berabere tamamlarken, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a 1-0 ve Samsunspor’a da 3-1 yenilmişti. Şanlıurfalı Hüseyin Dağ ile 8 maçta 14 puan toplayan Şanlıurfaspor, 4 takımın küme düşeceği ligde kalmayı garantilerken, zirveye oynayan takımlardan da aldığı puanlarla rakiplerinin korkulu rüyası olmaya başladı.

 

Dağ: 3 maçı da galibiyetle kapatmak istiyoruz

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, Sarı-Yeşilli ekibin son haftalarda iyi bir grafik çizdiğini belirterek, “Şampiyonluk için mücadele eden takımlardan puan almayı başardık. Artık küme düşme korkusu kalmadı. Bundan sonra kalan 3 maçımızdan da galibiyetle ayrılarak ligi iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz” dedi.

Son haftalarda alınan başarılı sonuçlardan dolayı futbolcularına ve taraftarlara teşekkür eden Dağ, “Biz elimizden geleni yaptık. Futbolcularımla birlikte mahçup olmadığımız için mutluyuz. Kalan 3 maçtan da alnımızın akıyla sahadan ayrılarak görevimizi başarıyla yerine getirmek istiyoruz. Ayrıca bana bu görevi layık gören yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. ” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2014, 10:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195