Title of a News Article

Sessizlik sürüyor

 Sessizlik sürüyor
banner206

Şanlıurfaspor’un henüz transfer yapamaması taraftarlar tarafından endişe ile karşılanıyor.

PTT 1. Lig’de yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen ve bu doğrultuda İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u şampiyon yaparak Süper Lig’e çıkaran Cihat Arslan’ı takımın başına getiren Şanlıurfaspor’da, halen transfer yapılmaması taraftarları üzüntüye sevk ediyor.

Fethi Şimşek başkanlığında yeni sezondan umutlu olan Şanlıurfaspor, transfer döneminde sessizliğini koruyor. Rakiplerinin transfer bombalarını patlattığı bugünlerde Sarı-Yeşillilerin, bir transfer bile yapamamış olmasının işi aceleye getirmek istememelerinden kaynaklanıyor. Şanlıurfaspor Transfer Komitesi ile Cihat Arslan’ın ince eleyip sık dokumak istediğinden dolayı transferlerin geç bitebileceği belirtiliyor.

 

Gizlilik içerisinde yürütülüyor

2014-2015 futbol sezonunda mutlak şampiyonluğa oynayacak olan Şanlıurfaspor’un, yeni sezon için çok sayıda futbolcu ile görüşme yaptığı ancak isimlerinin şimdilik açıklamak istenmediği öğrenildi.  Urfaspor Yönetim Kurulu Üyeleri, “Görüştüğümüz isimler var ancak isim açıklamıyoruz çünkü başka kulüplerde talip olunca fiyatları artıyor. Şimdilik isimleri gizli tutuyoruz" dediler.

 

Taraftarda sabır kalmadı

Şanlıurfaspor Yönetiminden güçlü bir kadro kurulmasını bekleyen Sarı-Yeşilli taraftarlar, “Artık özellikle dış transferde önemli adımlar atılmalı. Rakiplerimiz şimdiden çok iyi futbolcuları transfer etmeye başladı ama halen bizde bir hareketlik yok. Belki yönetim bu işi aceleye getirmek istemiyor fakat bu gidişle piyasada kaliteli futbolcu kalmayacak. Böyle olunca da işimize yarayan futbolcu çok zor bulacağız. Bu nedenle yönetimimizin transfer konusunda elini hızlandırmasını istiyoruz” şeklinde konuştular. 

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2014, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195