Title of a News Article

Şimdi ne olacak?

Şimdi ne olacak?
banner206
Muhabirimiz Uğur Budak, son köşe yazısında Şanlıurfaspor’un Play-Off’a nasıl kalabileceğini yazdı. İşte Budak’ın ‘Şimdi ne olacak?’ adlı köşe yazısı…

Fethi Şimşek başkanlığında lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Şanlıurfaspor, aldığı kötü sonuçlar nedeniyle bu hedefinden kopmuştu. Alınan kötü sonuçların ardından sezona başladığı Teknik Direktör Cihat Arslan ile yollarını da ayıran Sarı-Yeşilliler, Osmanlıspor’un eski Teknik Direktörü Osman Özköylü ile el sıkışmıştı. Özköylü ile başta iyi bir çıkış yakalayan Sarı-Yeşilliler, bir ara ilk ikiye gözünü dikmişti. Ancak daha sonra üst üste yaşanan puan kayıpları ilk ikiden umutları koparmış ve Play-Off’a yöneltmişti. Hatta son haftalarda galibiyete uzanamayan Şanlıurfaspor, Play-Off’u bile zora soktu.  Cumartesi günü ligde bir iddiası bulunmayan Boluspor ile deplasmanda golsüz berabere kalan Sarı-Yeşilli ekip, şampiyonluk parolasıyla başladığı PTT 1. Lig’de ilk 6’ya girmeyi bile mucizelere bıraktı.

 

Heyecan bitiyor

PTT 1. Lig’de 2014-2015 futbol sezonu bu hafta oynanacak maçlarla sona erecek. Kayserispor ile Osmanlıspor ilk ikiye girerek Süper Lig’e çıkmayı garantilediler. Şimdi gözler Play-Off’a girecek takımlar ile ligden küme düşecek ekiplere çevrildi. Şanlıurfaspor, son haftada sahasında ligi şampiyon tamamlayan Kayserispor’u konuk edecek. 52 Puanla 7. Sırada bulunan Sarı-Yeşilliler, Kayseri’yi yense bile Samsunspor ile Albimo ALanyaspor’un puan kaybetmesini bekleyecek. Bakalım Urfaspor, Kayseri maçını yenerse ne olacak?

 

Alanyaspor, Antep B.B. Spor’a geliyor

Haftayı Orduspor’u 2-0 yenerek 54 Puanla 5. Sırada tamamlayan Alanyaspor, ligin son haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak. Alanyaspor, bu deplasmanda yenilirse Urfaspor 55 puanla Play-Off’a kalacak. Ancak Alanya, bu deplasmandan 1 puan bile çıkarırsa puanlar 55 olacak, bu kez ikili averajlara bakılacak. Şanlıurfaspor ile Alanyaspor her iki yarıda da oynadığı maçları 1-1 berabere tamamladıkları için Play-Off’a çıkacak takım gol averajıyla belli olacak.

 

Gözler bu maçta

Deplasmanda Altınorduspor ile 1-1 berabere kalarak puanını 52’ye yükselterek 6. Sırada yer alan Samsunspor ise, küme düşmeme mücadelesi veren Denizlispor’u konuk edecek. Herkes bu maçın skorunu merak ediyor. Çünkü Samsun Play-Off için Denizlispor ise küme düşmemecek için varını yokunu ortya koyacak. Eğer Samsunspor, bu maçı kaybederse veya berabere kalırsa Urfaspor 55 puanla Play-Off’a adını yazdıracak.

Bu arada Şanlıurfaspor, Kayseri maçını kaybederse Play-Off şansı hiç bulunmuyor. Bunun için ne yapıp edip Kayserispor maçından mutlak 3 puanla ayrılıp gözünü Albimi Alanyaspor ile Samsunspor maçlarına çevirecek. Ayrıca son haftada oynanacak Karşıyaka ile Adanaspor maçının haricinde tüm maçlar 23 Mayıs Cumartesi günü saat 19.30’da başlayacak.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2015, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195