Title of a News Article

Şimşek bu kez işi sıkı tutacak

 Şimşek bu kez işi sıkı tutacak
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, önümüzdeki haftalarda yapılması planlanan kongrede güçlü bir yönetim oluşturarak, yeni sezonda şampiyonluğa ulaşacak kadro kurabilmek için kolları sıvayacak. 

UĞUR BUDAK
PTT 1. Lig’de 2012-2013 futbol sezonunda Kemal Saraçoğlu’nun görevi bırakmasıyla Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığına gelen İş Adamı Fethi Şimşek, iki sezondur güçlü bir kadro kurarak lige şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen halen istediği başarıyı elde edemedi. Şanlıurfaspor’u Süper Lig’e çıkaracağının sözünü veren ancak geride kalan 2 buçuk sezon içerisinde Sarı-Yeşilli ekibi bu başarıya ulaştıramayan Fethi Şimşek, 2015-2016 futbol sezonu için işleri sıkı tutacak.

 

Yönetim güçlenecek

Fethi Şimşek başkanlığında önceki gün İstanbul’da toplanan Şanlıurfaspor yönetimi, kongre kararı alınması için Fethi Şimşek’e yetkiyi verdi. Şimşek’in önümüzdeki günlerde kongre kararı alması bekleniyor. Görevine devam edecek olan Şimşek’in yapılacak kongrede yönetim kurulunda bazı pasif isimleri saf dışı bırakacağı ve yönetime yeni isim alacağı konuşuluyor. Yeni sezona da şampiyonluk parolasıyla başlamayı planlayan Şimşek, yapılacak kongrenin ardından önce Osman Özköylü ile görüşüp hoca sorununu çözüp ardından transfer çalışmalarına başlayacak. 

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2015, 11:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
bostancılı
bostancılı - 9 yıl Önce

tutacak sıkı işi bu şimşek

SIRADAKİ HABER

banner195