Title of a News Article

Şimşek: Farkı kapatacağız

Şimşek: Farkı kapatacağız
banner206
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, önümüzdeki haftalarda alacakları galibiyetlerle üst sıralardaki takımlarla puan farkını kapatarak, ilk 2 sıraya gireceklerine inandığını söyledi.

PTT 1. Lig'de haftayı Orduspor'u 5-0 yenerek kapatan Şanlıurfaspor'da keyifler yerinde. Son haftalarda alınan başarılı sonuçlarla çıkışa eçen Sarı-Yeşilliler, hafta sonu sahasında ağırlayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını da kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Urfastar'a yaptığı açıklamada, önümüzdeki haftalarda alacakları galibiyetlerle üst sıralardaki takımlarla puan farkını kapatarak, ilk 2 sıraya gireceklerine inandığını söyledi.

PTT 1. Lig 2014-2015 futbol sezonuna şampiyonluk parolasıyla başladıklarını anımsatan Fethi Şimşek, “Bazı şanssızlıklardan dolayı istediğimiz sonuçları alamadık ve bundan dolayı şuanda istediğimiz sıralamada değiliz. Fakat son haftalarda aldığımız sonuçlarla yeniden çıkışa geçtik. Orduspor galibiyetini Gaziantepspor Büyükşehir Belediyespor'u da yenerek pekiştirmek istiyoruz” dedi.

Şimşek, ligin uzun bir maraton olduğunu vurgulayarak, “Henüz kimin şampiyon olacağı veya ikinci olacağı belli değil. Belki şuanda ilk 2 sıradan uzak bir konumdayız ama önümüzde oynayacağımız maçlardan alacağımız güzel sonuçlarla ilk 2'ye de girebiliriz. Teknik heyet ile futbolcularımıza bu konuda sonuna kadar güveniyoruz. İnşallah ilerleyen haftalarda alınacak galibiyetlerle hak ettiğimiz yere geleceğiz” şeklinde konuştu.  

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2015, 15:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195