Title of a News Article

Şimşek iddialı

Şimşek iddialı
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, devre arasında yapılan takviyelerle takımın daha da güçlendiğini belirterek, ikinci yarıda alınacak güzel sonuçlarla Süper Lig’e çıkacaklarına inandığını söyledi.

PTT 1. Lig’de devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da yoğun bir şekilde sürdüren Şanlıurfaspor, ikinci yarıya şampiyonluğun güçlü ekiplerinden Kayserispor maçıyla başlayacak. Sarı-Yeşilliler, lider Kayserispor deplasmanından  iyi bir sonuçla dönmenin hesaplarını yapıyor. Bunun için Antalya’da sıkı çalışma yürüten Sarı-Yeşillilerde, Teknik Direktör Cihat Arslan futbolcularına hata yapmamaları yönünde sık sık uyarılarda bulunuyor. Antalya kampını Çarşamba gününe kadar sürdürecek olan Şanlıurfaspor, Cuma günü deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı için Kayseri’ye gidecek.

 

Şimşek iddialı

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, devre arasında yapılan takviyelerle takımın daha güçlendiğini söyledi. Sarı-Yeşilli ekibin şampiyonluğa oynadığını anımsatan Başkan Şimşek, “Bu hedefimize ulaşabilmek adına tüm fedakârlıkları yapıyoruz. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda takımdan ayrılması gereken futbolcularla yollarımızı ayırıyoruz, ihtiyaç duyulan mevkilere de takviyelerimizi yapıyoruz. İkinci yarıda taraftarlara büyük heyecan yaşatan bir Şanlıurfaspor izletmeyi planlıyoruz” dedi.

Sezonu mutlu kapatmak istediklerini dile getiren Şimşek, “Şanlıurfaspor’un Süper Lig hasretini sonlandırmak istiyoruz. Bunun için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. İkinci yarıda birlik ve beraberlik içerisinde alınacak güzel sonuçlarla başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Bunun için herkesi Şanlıurfaspor’a destek vermeye davet ediyoruz. İnşallah sezonu ilk iki sırada tamamlayıp Süper Lig’e yükseleceğiz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2015, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195