Title of a News Article

Şimşek itiraf etti

Şimşek itiraf etti
banner206

Şanlıurfaspor’un son haftalarda aldığı iyi sonuçları Urfastar’a değerlendiren Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, isteyince her şeyin olabileceğini belirterek, “Futbolcular istesin, taraftarlar istesin inşallah şampiyonluk gelir” dedi. Şimşek, ayrıca gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını da itiraf etti.

UĞUR BUDAK
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, sezon başında şampiyonluğa oynayabilecek çok güçlü bir kadro kurduklarını belirterek, “Gerçekten iyi bir takımız. Çok iyi bir defansımız var, çok iyi bir orta sahamız var. Daha iyi olması gereken ileri uçlarımız var. Urfaspor, son haftalrda aldığı başarılı sonuçlarla bu ligin en önemli takımlarından gösterdi. En önemlisi Urfaspor sadece bireysel yetenekler değil, çok iyi takım oyunu oynuyor, çok güzel organizasyonlar yapıyor. Hocamız da gerçekten çok iyi, çok hâkim buda çok önemli bir faktör. İnşallah çok güzel şeyler olacak, güzel şeyler bekliyoruz” dedi. 

“İnşallah Antep maçından 3 puanla döneriz”
Cuma günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacaklarını da anımsatan Başkan Şimşek, “İnşallah Antep’ten de 3 puanla döneriz. Komşudan 3 puanla döndüğümüz takdirde GAP Arena’da oynayacağımız Manisaspor maçında çok büyük ambiyans olur. Taraftarlarımızın gönlünü de çok iyi almış oluruz, saha gerçek taraftarıyla buluşur inşallah” diye ifade etti.

Şimşek, Sarı-Yeşilli taraftarlara da seslenerek, “Enerjilerini koyunlar ortaya, isteyince Allah veriyor. Hem futbolcular istesin, hem taraftarlar istesin inşallah şampiyonluk gelir” diye kaydetti.

Şimşek, gol yollarında yaşanan sıkıntıya da dikkat çekerek, “Takımda ileri uc organize olamıyor. Abdulkadir’in gol atması önemli, Abdulkadir bu ligin en önemli forveti ama bir türlü denk düşmedi. İnsanlar başarıyla başarıyı getirirler. Gol atamamızın tek izahı var; ileri ucun iyi organize olamaması veya şanssızlığı kıramamamızdandır” şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2014, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195