Title of a News Article

Şimşek sabır istedi

 Şimşek sabır istedi
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, iyi bir hoca ile anlaşma sağlayacaklarını belirterek, “Taraftarlarımız gerek hoca konusunda gerekse de transfer konusunda sabırlı olmalılar. Hoca işini Pazartesi veya Salı gününe kadar çözmeyi planlıyoruz” dedi.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor'da hoca arayışları devam ediyor. Hüseyin Dağ ile sözleşmesi sona eren Sarı-Yeşilliler, yeni sezonda takımı Süper Lig'e taşıyabilecek bir hoca arıyor.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Urfastar'a yaptığı açıklamada, henüz yeni teknik direktör ile anlaşma sağlamadıklarını belirtti. Transfer komitesinin yaklaşık 10'a yakın hoca ile görüştüğünü vurgulayan Başkan Şimşek, "Gerek hoca konusunda gerekse de futbolcu transferlerinde acele davranmayacağız. Deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağız. Bu konuda profesyonelce davranıyoruz. Şuanda görüştüğümüz hocalar var. Bunların isimlerini açıklamam doğru olmaz. İnşallah yeni hocamızı Pazartesi veya Salı gününe kadar belirleyeceğiz" dedi.

 

"Transferde teknik heyetimizin raporu alınacak"

Yeni teknik direktörü belirledikten sonra transfer çalışmalarına da resmen start vermiş olacaklarını dile getiren Şimşek, "Şuanda transfer komitemiz de yeni sezonda kadroda görmek istediğimiz futbolcularla da temas halindeler. Transfer işlemlerimiz yeni hocamızın belli olması ile hızlanacaktır. Çünkü transfer konusunda muhakkak teknik heyetimizin da raporunu almak zorundayız. Buna göre çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye ifade etti.

 

"İskeleti koruyacağız"

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, mevcut kadroda iskeleti korumak istediklerini belirterek, "Transfer komitemiz, kulübün menfaatleri doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmalarını yapacak. İç transferde iskeleti bozmamayı düşünüyoruz. Gitmek isteyen olursa gidecek ve kalmak isteyen futbolcu da olursa masaya oturacağız. İskeleti koruyup bunun üzerine nokta transferler yaparak güçlü bir kadro kurmayı amaçlıyoruz" diye kaydetti.

 

"Hedefimiz şampiyonluk"

Başkan Şimşek, 2014-2015 futbol sezonunda da hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti. Geçtiğimiz sezon yaşadıkları hataları bu yıl yaşamak istemediklerini kaydeden Şimşek, "Bu kez sağlam adım atıyoruz. Yeni sezonda Urfaspor'un Süper Lig'e çıkması için çaba gösteriyoruz. İnşallah bu sezon Urfalıların hasret kaldığı Süper Lig'e yükseleceğiz. Tabiki bu birlik v beraberlikle olacak. Bunun için yeni sezonda gerek taraftarlarımızın gerekse de iş adamlarımızın desteğini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2014, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195