Title of a News Article

Şimşek sessizliğini bozdu!

Şimşek sessizliğini bozdu!
banner206

PTT 1. Lig’de yeni sezon için planlamalar yapan Şanlıurfaspor, henüz teknik direktörünü belirleyemedi. Sarı-Yeşilliler, bundan dolayı transfer çalışmalarına da start veremedi. 

ABDÜSELAM YAVUZ
Geçtiğimiz sezon umduğunu bulamayan Şanlıurfaspor, yeni sezona iddialı başlamanın planlarını yapıyor. Fethi Şimşek başkanlığındaki yola devam edecek olan Sarı-Yeşilli yönetim, hocayı belirledikten sonra transfer çalışmalarına odaklanacak. Ayrıca Şanlıurfaspor’un gündeminde kongre de var. Sarı-Yeşilliler, önümüzdeki haftalarda yapmayı planladığı kongrede yönetimde bazı değişikliklerde bulunacak.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, yeni sezonda Şanlıurfaspor’u başarıya ulaştırabilecek bir kadro kurmak için çaba gösterdiklerini söyledi. Geçtiğimiz yıllarda yaptıkları transfer politikalarını bu yıl yaşamak istemediklerini vurgulayan Şimşek, “Öncelikle hocamızı belirlemek istiyoruz. Bunun için birkaç isim üzerinde görüşmelerimiz yapılıyor. Hocayı belirledikten sonra transfer çalışmalarına da start vereceğiz. Gerek iç ve gerekse de dış transferde bize faydalı olabilecek futbolcularla anlaşma yapmaya çalışacağız. Ancak transfer konusunda acele etmiyoruz. Yeni sezon için yapacağımız transferlerde ince eleyip sık dokuyacağız. İnşallah güçlü bir kadro ile sezona iyi bir başlangıç yapacağız” dedi.

Şimşek, ayrıca iç transferde devre arasında Samsunspor’dan transfer ettikleri ancak verim alamadıkları Eldin Adiloviç ile yollarını ayıracaklarını da söyledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2015, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195