Title of a News Article

Şimşek umutlu konuştu...

Şimşek umutlu konuştu...
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, ligde kalan 3 maçtan en iyi sonuçlarla ayrılarak Play-Off’a kalacaklarını söyledi.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, şampiyonluk hedefiyle başladıkları PTT 1. Lig’de ilk ikiye girememenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Çok güçlü bir kadro ile sezona başladıklarını vurgulayan Şimşek, “Ancak bazı şanssızlıklardan dolayı çok önemli puanlar kaybettik ve bunun neticesinde de ilk ikiden uzak kaldık” dedi.

Ligde son üç haftaya girdiklerini vurgulayan Şimşek, “Artık tek hedefimiz Play-Off’a kalabilmek, bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öncelikle kalan 3 maçtan iyi sonuçlarla ayrılıp Play-Off hedefimize ulaşıp, oradan da inşallah Süper Lig’e çıkacağız” diye ifade etti.

Şimşek, Pazar günü Albimo Alanyaspor ile çok kritik bir maça da çıkacaklarını anımsatarak, “Bu maçı kazanmak istiyoruz. Teknik heyet ile futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah taraftarlarımızın vereceği destekle bu kritik maçtan 3 puanla ayrılan taraf olacağız” şeklinde konuştu.

 

Hazırlıklar sürüyor

Bu arada Şanlıurfaspor, Pazar günü GAP Arena stadında konuk edeceği Alanyaspor maçı hazırlıklarına dün öğlen saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sarı Yeşilli ekip, ısınma hareketleri ile başladığı antrenmanda 5'e 2 top kapma ve çabukluk çalıştı.

Yarı alanda çift kale maç yaparak antrenmanı sonlandıran Şanlıurfasporlu futbolcular açma germe hareketleri ile antrenmana son verdi.

Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren antrenmanı Futbol şube sorumlusu Maruf Güneş de izledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2015, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195