Title of a News Article

Şimşek, yeni sezona iddialı bakıyor

 Şimşek, yeni sezona iddialı bakıyor
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Sarı-Yeşilli takımı yeni sezonda başarıya ulaştırabilmek adına çalışmalarına başladıklarını belirterek, “. İnşallah önümüzdeki yıl bu vakitler sevinç yaşarız, gönlümüz onu arzuluyor” dedi.

PTT 1. Lig’de son 2 haftaya girilirken 44 puanla 9. sırada bulunan Şanlıurfaspor’da artık önümüzdeki sezon düşünülmeye başlandı. Bu sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak yaşadığı bir takım sorunlar nedeniyle başarıya ulaşamayan Sarı-Yeşilliler, 2014-2015 futbol sezonunda PTT 1. Lig’den Süper Lig’e yükselebilmek için çalışmalarına start verdi. Öncelikle Mayıs ayında kongre yapacak olan Şanlıurfaspor, bu kongrenin ardından yeni sezon için rotasını çizecek.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, yaptığı açıklamada, Mayıs ayında yapılacak kongreye değinerek, yönetimin kendisini akredite etmesi, yeni bir başlangıç yapmasının düşünülen bir şey olduğunu belirtirken, “Mutlaka değişiklikler olacak. Yönetime girmek isteyenler olacak, ayrılmak isteyenler olacak. Bunlar doğal, her şey Urfaspor için yapılacak.

Kongreyi Urfaspor’u daha da güçlendirmek için yapıyoruz. Aslında yönetim olarak kongreye gitmeyebiliriz ama kongreye gidip yönetimimizi güçlendirerek yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

“ İnşallah önümüzdeki yıl bu vakitler sevinç yaşarız, gönlümüz onu arzuluyor” diyen Şimşek, şunları kaydetti:

“Yönetim olarak deneyimli hale geldik, büyük şeyler yaptık ama daha yapmamız gereken çok şeyler var. Ben Urfa kamuoyuna, Urfaspor taraftarlarına bu sezon artık yerimiz belli, hayırlı uğurlu olsun ama biz son maçımıza kadar dikkatli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bende tabi önümüzdeki yıl inşallah başarıya imza atmak istiyoruz. Alt yapı ve diğer konularla ilgili yeni sezon hazırlıkları yapılıyor. İnşallah Şanlıurfaspor önümüzdeki sezon Süper Lig’e çıkacak.” 

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2014, 10:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfasporlu
urfasporlu - 10 yıl Önce

bu sene yönetim ş.urfasporu süperlige çıkarmak zorundadır.çünkü üçüncü seneleri ,eğer bu sene de çıkmazsa yönetim başarısız sayılr.ya takım çıkacak yada yönetim gidecek.duyurulur.

SIRADAKİ HABER

banner195