Title of a News Article

'SİZ KİM, KUPA KİM!'

.

'SİZ KİM, KUPA KİM!'
banner206

Şanlıurfaspor taraftarına bugünlerde bir dokun bin ah işit. Sezon başı yapılan yanlış transferlerin ezikliğini yaşayan Şanlıurfaspor'da, son olarak yeşeren kupa umutları da suya düşmek üzere. Türkiye Kupası A Grubunda oynadığı ikinci mağlubiyetini alan takımda, taraftar deyim yerindeyse isyanın eşiğinde...

Ligde istediği sonuçları alamayan Şanlıurfaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda da taraflarına şok yaşatıyor. Sarı-Yeşilli ekibe, Tugay Kerimoğlu bile ilaç olamadı. A Grubundaki ilk maçında Medipol Başakşehirspor’a 4-1 yenilen Kerimoğlu’nun öğrencileri, bugün de sahasında 2. Lig ekiplerinden Bandırmaspor’a 3-0 yenildi.

PTT 1. Lig’de bu sezon umduğunu bulamayan Şanlıurfaspor, sancılı dönemi bir türlü sona erdiremiyor. Sezona başladığı Teknik Direktör Engin Korukır ve daha sonra göreve getirilen Hüseyin Dağ ile yollarını ayıran Şanlıurfaspor’da, Tugay Kerimoğlu da ilaç olamıyor.  Kerimoğlu yönetiminde henüz ligde istenilen sonuçları alamayan Sarı-Yeşilliler, Ziraat Türkiye Kupası’nda da taraftarlarına büyük çile çektiriyor. Ziraat Türkiye Kupası A Grubu’ndaki ilk maçında Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehirspor’a 4-1 yenilen Şanlıurfaspor, bugün de sahasında ağırladığı 2. Lig ekiplerinden Bandırmaspor’a 3-0 yenilerek taraftarlarını kahretti. Şanlıurfaspor, rakibinin bulduğu çok net gol pozisyonlarını cömertçe harcamasıyla tarihi farktan kurtuldu.  Zayıf rakibi karşısında beklenen futbolu gösteremeyen Sarı-Yeşilliler, özellikle defansta yapılan hataların faturasını ağır ödedi ve sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Bandırmaspor’a galibiyeti getiren golleri Hacı  Mustafa Karabulut, Hakkı Şimşek ve Muharrem Ozan Cengiz kaydetti.

A Grubu’nda oynadığı 2 maçı da kaybeden Şanlıurfaspor, son sırada yer alıyor.

HABER: UĞUR BUDAK 

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2015, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195