Title of a News Article

Soydaş yüreklere su serpti

.

Soydaş yüreklere su serpti
banner206

Şanlıurfaspor’un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Hayati Soydaş, “İnşallah ligi mutlu sonla bitireceğiz” dedi.

TFF 1. Lig'in 32. Haftasında deplasmanda karşılaştığı Boluspor’u 2-0’lık skorla deviren Şanlıurfaspor’da galibiyet sevinci yaşanıyor. Ligde kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor’un Teknik Direktörü Hayati Soydaş, Boluspor deplasmanında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hayati Soydaş, ligde bulundukları konumun sıkıntılı olduğunu, kazanmalarına rağmen düşmeme mücadelesi verdiklerini belirtti.

Camia adına mutlu edici bir sonuç aldıklarını kaydeden Soydaş, "Kazandığımız için sevinçliyiz. Futbolcu kardeşlerim çok iyi mücadele etti. Çok istekliydiler. İnşallah ligi mutlu sonla bitireceğiz” dedi.

 

Boluspor cephesi

Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa ise, kalan iki maçı en iyi şekilde değerlendirerek, ligde normal sezonu ilk 6 içinde bitireceklerini belirterek, daha önceki maçlardaki performansı Şanlıurfaspor'a karşı gösterememelerine rağmen pozisyona girdiklerini ancak gol atamadıklarını söyledi.

Takımının yorgun olduğuna değinen deneyimli teknik adam, "Bazen olmadı mı olmuyor. Bugün de o günlerden biriydi. Geçen hafta pazar günü deplasmanda maç yaptık. Perşembe günü bir maçımız vardı. Bugün tekrar bir karşılaşma oynadık. Yani 7-8 gün gibi bir süre içinde 3 maç yaptık. Bu tür karşılaşmalar için yüzde 100 hazır olmak lazım. Oyuncularımızın yüzde 100 hazır olduğunu söylersek yalan söylemiş oluruz. Bu da iyi bir şekilde görüldü. Maç pazartesi günü oynansaydı kolay olurdu. Çünkü bir gün daha dinlenme zamanımız olacaktı” şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ) 

 

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2017, 10:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
taraftar
taraftar - 7 yıl Önce

Hayatı hoca tesekkurler

SIRADAKİ HABER

banner195