Title of a News Article

Süper Amatör'de Zirve Büyükşehir'in Oldu

.

Süper Amatör'de Zirve Büyükşehir'in Oldu
banner206
 Süper Amatör Ligi’nin 11’nci haftası birbirinden zorlu maçlara sahne oldu. Yeni hafta zirvenin yeni sahibi Büyükşehir Belediyespor olurken, Birecik Belediyespor’un düşüşü devam etti.

 Şanlıurfa Süper Amatör Ligi’nin 11’inci haftası kıran kırana maçlara sahne oldu. Yeni haftada lider Siverek Belediyespor yerini Büyükşehir Belediyespor’a bırakırken, Viranşehir ve Yeni Harranspor’un da yükselişi sürdü.

 

BÜYÜKŞEHİR ZİRVENİN SAHİBİ OLDU

Ligde son zamanlarda aldığı galibiyetler ve altyapıdaki başarılarıyla futbol camiasında adından sıkça söz ettiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor 11’inci haftayı lider olarak kapattı. Büyükşehir Belediyespor ligin 11’inci haftasında kendi evinde Güvenspor’u konuk etti. Yenice 2 Nolu Saha’da oynanan maçta taraftarlar hem gole hem de futbola doydu. Turuncular rakibine 4 gol atarken, Güvenspor ise 4 gole tek golle yanıt verdi. Büyükşehir Belediyespor’a galibiyeti getiren goller ise İbrahim Yıldız(2), Ömer Güzel ve Ali Aydın’dan geldi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor bu maçtan aldığı 3 puanla puanını 23’e çıkardı ve averajla liderlik koltuğuna oturdu. Güvenspor ise 10 puanla ligde 9’uncu sırada yer aldı.

 

SİVEREK AKÇAKALE’YE GEÇİT VERMEDİ

Ligin güçlü ve dikkat çeken ekiplerinden Siverek Belediyespor ligin 11’inci haftasında Akçakalespor’a konuk oldu. Zirveyi de yakından ilgilendiren karşılaşmada Siverek Belediyespor rakibini 2-0 yendi. Siverek Belediyespor maçtan galip ayrılıp hanesine 3 puanı yazdırsa da liderliği Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’a kaptırdı. Siverek bu maçtan aldığı 3 puanla puanını 23’e çıkardı ve ligde 2 sırada yer aldı. Akçakale temsilcisi ise 17 puanla ligde 4’üncü sırada yer aldı.

 

YENİ HARRAN 3 ATTI 3 ALDI

Ligin iki güçlü ekibini karşı karşıya getiren maçta Yeni Harranspor, Ceylanpınar Belediyespor’u konuk etti. Harran İlçe Stadı’nda oynanan maçta 4 gol atılırken, karşılaşma haftanın en çok gol atılan ikinci maçı da oldu. Kıran kırana geçen 90 dakikanın sonunda hanesine 3 puanı yazdıran ekip Yeni Harranspor oldu. Yeni Harranspor kendi seyircisi önünde ağırladığı Ceylanpınar Belediyespor’u 3-1 yenerek yükselişini sürdürdü. Yeni Harranspor bu maçtan aldığı 3 puanla puanını 15’e çıkararak ligde 6’ncı sırada yer alırken, Ceylanpınar Belediyespor ise 14 puanla ligde 7’nci sırada yer aldı.

 

VİRANŞEHİR BİRECİK’İ EVİNDE AVLADI

Ligde kötü günler geçiren ve bir türlü istediği sonuçları alamayan Birecik Belediyespor ligde 11’inci haftada evinde Viranşehirspor’u konuk etti. Ligde son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan ve yükselişe geçen Viranşehirspor Birecik Belediyespor’u kendi evinde avladı, maçı rakip Viranşehirspor 2-0 kazandı. Viranşehirspor puanını 16’ya çıkararak ligde 5’inci sırada yer alırken, Birecik Belediyespor 4 puanla ilk yarıyı düşme hattında tamamladı.

 

Ligde 11’inci haftayı Şanlıurfa Telekomspor bay geçerken, Suruç Gençlikspor fikstürde Memsinspor ile karşılaştı. Ancak Memsinspor ligden çekildiği için Suruç ekibi maç oynamadan hanesine 3 puanı yazdırdı ve 14 puanla ligde 8’inci sırada yer aldı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2016, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195