Title of a News Article

Süper Lig’i aratmayacak lig!

 Süper Lig’i aratmayacak lig!
banner206

PTT 1.Ligde 2014-2015 sezonunda mücadele edecek takımlar 1 takım dışında belli oldu.

Yeni sezona da şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Şanlıurfaspor’un şuanda 16 güçlü rakibi bulunurken, diğer rakibi de 2. Lig Play-Off maçlarından sonra belli olacak.

PTT 1.Ligde önümüzdeki sezon mücadele edecek 18 takımdan 17’si belli oldu. İstanbul BB, Balıkesirspor ve Mersin İdmanyurdu takımlarının Süper Lig’e çıkması sonrası, bu takımların yerine Süper Lig’den düşen Kayserispor, Antalyaspor ve Elazığspor geldi.

PTT 1. Ligden küme düşen Kahramanmaraşspor, Tavşanlı Linyitspor, 1461 Trabzonspor ve Fethiyespor’un yerine ise Spor Toto 2. Ligde şampiyon olan Giresunspor ve Altınordu takımları dâhil oldu. PTT 1. Lig’e alt ligden gelecek son takım ise Spor Toto 2.Lig Play-Off maçları sonucunda belli olacak.

Ligde şu ana kadar yer alması kesinleşen 17 takım şöyle: Ankaraspor, Samsunspor, Giresunspor, Altınordu, Boluspor, Elazığspor, Kayserispor, Antalyaspor, Manisaspor, Karşıyaka, Bucaspor, Tekden Denizlispor, Ş.Urfaspor, Adanaspor, Adana Demirspor, Gaziantep BB, Orduspor.

 

Urfa’nın hedefinde şampiyonluk var

Bu arada Şanlıurfaspor, önümüzdeki sezona da şampiyonluk parolasıyla başlayacak. Geçtiğimiz sezon istediği başarıya ulaşamayan Sarı-Yeşilliler, gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmayı planlıyor. geçtiğimiz yıl yaşadığı hataları yeni sezonda tekrarlamak istemeyen Yönetim, işi sıkı tutuyor. Ancak bu yıl Süper Lig’den Antalyaspor, Kayserispor ve Elazığspor’un da PTT 1. Lig’e düşmesi şampiyonluk yarışının daha da kızışacağını gösteriyor. 

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2014, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195