Title of a News Article

Süt; Galip gelmek istiyoruz

Süt; Galip gelmek istiyoruz
banner206

PTT 1.Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor icra kurulu üyesi, taraftardan sorumlu yönetici ve aynı zamanda iş adamı olan Kemal Süt, Samsunspor maçını kazanarak galibiyet serisine devam etmek istediklerini söyledi.

Son 3 haftada 9 puan topladıklarına dikkat çeken Kemal Süt, “Orduspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Manisaspor’u yenerek ligde büyük bir çıkış yakaladık. Bu çıkışı Samsunspor maçında da sürdürmek istiyoruz.” Dedi.

Pazartesi günü Gap Arena’da oynanacak olan maça bütün Şanlıurfalıların gelerek destek vermeleri gerektiğini söyleyen Şanlıurfaspor icra kurulu üyesi, taraftardan sorumlu yönetici ve aynı zamanda iş adamı olan Kemal Süt; “Sarı-yeşilli takımımız Osman Özköylü’nün gelmesiyle birlikte güzel sonuçlar almaya başladı. Son 3 maçta galip geldik ve bunu Samsunspor karşısında da sürdürmek istiyoruz. Bizim hedefimiz bu ligde şampiyon olmaktır. Ligin bitimine kısa bir süre kalmış gibi görünse de henüz 9 hafta var ve bu uzun bir süreçtir. Tüm şehrin şampiyonluğa kenetlenmesi ve gelip Şanlıurfaspor’u sahada desteklemesi lazım. Taraftarımıza arkamıza alarak rakibimiz karşısında üstünlük kurmak istiyoruz.” Diye konuştu.

 

TARAFTARA PASSOLİG ÇAĞRISI

Şanlıurfaspor taraftarına çağrıda bulunan Şanlıurfaspor icra kurulu üyesi ve taraftardan sorumlu yönetici Kemal Süt, taraftarın passolig alarak takıma katkıda bulunmalarını istedi. Süt; “Artık Şanlıurfa’nın ve Şanlıurfa halkının desteğini arkamızda tam olarak hissetmek istiyoruz. Bu iş kenetlenme işidir, hemşerilerimiz ne kadar çok passolig alırsa o kadar çok takıma katkı yapmış olurlar.” Şeklinde konuştu. Öte yandan Şanlıurfaspor 42 puanla 6.sırada bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2015, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195