Title of a News Article

Süt, umutlu konuştu

Süt, umutlu konuştu
banner206

Şanlıurfaspor As Başkanı Kemal Süt, Sarı-Yeşilli ekibin Antalya deplasmanından puan veya puanlarla döneceğinden umutlu olduğunu söyledi.

Kulüp As Başkanı Kemal Süt, Şanlıurfaspor’un Pazar günü Antalyaspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacağını belirterek, “Her maça galibiyet parolası ile çıkyoruz. Bu karşılaşmaya da bu hedefle çıkacağız. Bu zorlu virajı puan veya puanlarla kapatarak kente mutlu bir şekilde dönmek istiyoruz” dedi.

Şanlıurfaspor’un sezonun en güçlü takımlarından birisi olduğunu vurgulayan Süt, “Çok güçlü bir kadroya sahibiz. Bu ligde yenemeyeceğimiz takım yoktur. Hedefimiz şampiyonluk. Sezon sonunda gülen taraf biz olabilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza son derece güveniyoruz” diye ifade etti.

 

Taraftara çağrı

Şanlıurfaspor As Başkanı Kemal Süt, Sarı-Yeşilli taraftarlara da mesaj gönderdi. Sarı-Yeşilli ekibi birlik ve beraberlikle şampiyon yapmak istediklerini vurgulayan Süt, “Bu konuda taraftarlarımıza büyük görev düşüyor. Takımımızın hedefine ulaşabilmesi için taraftarlarımızın da desteği şarttır. Her maçta taraftarlarımızı yanımızdan görmek istiyoruz. Bunun için tüm taraftarlarımızın Passolig kart almalarını rica ediyoruz. Kulübe destek olabilmek için de Passolig kartlarına kombine yükletmelerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2014, 14:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
şemseddin çakır
şemseddin çakır - 10 yıl Önce

başkan urfa spor seninle bir kez daha güzel

SIRADAKİ HABER

banner195