Title of a News Article

Süt’ten iddialı açıklama

 Süt’ten iddialı açıklama
banner206

Önceki gün yapılan Şanlıurfaspor genel kurulunda yeni oluşan yönetimde görev alan, İş adamı Kemal Süt Kongreyi ve geleceğe dair düşüncelerini aktardı.

Ticaret Sanayi Odası Meclis üyesi ve Türkiye Odalar Birliği Genel Kurul Delegesi olan iş adamı Kemal Süt, yaptığı açıklamada, Kulüp Başkanımız Fethi Şimşek öncülüğünde “inşallah birçok projelere imza atacağız” diyerek açıklamasını şöyle sürdürdü:

“24 Mayıs’ta yapılan kongreyi çok yüksek bir katılımla gerçekleştirdik, Güzel bir kongre oldu, inşallah yeni oluşan yönetim kurulu Şanlıurfaspor’a çok güzel hizmetler yapacaktır.

 

KALICI GELİR ŞART

Şanlıurfaspor’un en büyük problemlerinden birisi kalıcı gelirdir, Biz Şanlıurfaspor yönetimi olarak, Başkanımızın öncülüğünde kalıcı gelirler noktasında çok güzel işler yapacağız, sabit gelir noktasında birçok projelerimiz var, bunları hayata geçirdiğimizde, Şanlıurfaspor’un kimseye ihtiyacı kalmayacak, maddi yönden Şanlıurfaspor’un kimseye ihtiyacı kalmayacak, kulüp kendisini idare edebilecek güçte olacak.

 

HEDEF SÜPER LİG

Öncelikli hedeflerimizden bir diğeri ise Şanlıurfaspor’u önümüzdeki sezon süper lige çıkarabilecek bir takım oluşturmak, sarı yeşilli taraftara bunun müjdesini verebiliriz, taraftarlarımız merak etmesinler Şanlıurfa’ya yakışır bir takım oluşturacağız.

 

ALT YAPIYA ÖNEM VERİLECEK

Başkanımız Fethi Şimşek’ın de kongrede dediği gibi “Şanlıurfa futbolcu fabrikası olmalıdır” bu doğrultuda elimizden gelen tüm gayretimizle çalışacağız çok güçlü bir altyapı Şanlıurfaspor’un geleceğinin garanti altına alması demektir.

Şanlıurfaspor hem yarışmacı, hemde alt yapısından futbolcu yetiştirebilen ve bundan para kazanabilen bir kulüp olacaktır.

Allahın izni ile Şanlıurfaspor taraftarı bize inansın ve destek olsunlar biz sorunları biliyoruz ve sorunların çözümü için buradayız.” Dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2014, 18:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195