Title of a News Article

Taraftardan destek istediler!

.

Taraftardan destek istediler!
banner206

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Engin Korukır ve Sportif Direktör Zafer Tüzün, 63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek'i ziyaret etti. Korukır ve Tüzün, yeni sezon için taraftarlardan destek istedi. 


UĞUR BUDAK
Teknik Direktör Engin Korukır ve teknik heyeti,  Sportif Direktör Zafer Tüzün ile birlikte Ahmet Bahçivan İş Merkezi'nde bulunan 63 Urfaspor Taraftarlar Derneğini ziyaret etti. Dernek başkanı Ali Çiçek ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Korukır ile beraberindekileri, bir süre taraftarlarla sohbet ettiler.

Korukır, burada yaptığı konuşmada,Şanlıurfaspor Yönetimi ile birlikte güçlü bir kadro kurduklarını belirterek, "Urfaspor'un hedefi şampiyonluktur. Ligimiz bu hafta başlıyor. Pazar günü sahamızda Adanaspor ile oynayacağız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Adana maçından galibiyetle ayrılıp lige iyi başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Korukır, yeni gelecek futbolcular ve takımdan gidebilecek futbolcular olabileceğini söyledi.Korukır, yeni sezonda taraftarlardan destek beklediklerini kaydetti. 

Sportif Direktör Zafer Tüzün de, taraftarlara büyük ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Kaliteli bir kadro kurduk ve lige iddialı başlayacağız. Urfa'nın iyi bir taraftar potansiyeli olduğunu biliyorum. Yeni sezonda taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteği ile başarıya ulaşmayı arzuluyoruz" diye ifade etti.

63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek ise, Şanlıurfaspor'un yeni ekibiyle başarıya ulaşacağına inandığını kaydederek, "Yeni sezonda birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. Teknik heyetimiz gecesini gündüzüne katarak iyi bir kadro kurdu. Yeni sezonda el birliğiyle başarıya ulaşacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek, ziyaretin sonunda Teknik Direktör Engin Korukır'a forma ile kaşkol hediye etti.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2015, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195