Title of a News Article

Taraftarın hevesi kursağında kalacak!

 Taraftarın hevesi kursağında kalacak!
banner206

Şanlıurfaspor’un, ligin 6. haftasında evinde oynayacağı Orduspor karşılaşması da GAP Arena Stadyumu’nda yaşanan çim sorunundan dolayı Urfa’da oynanamayacak. 

UĞUR BUDAK
PTT 1. Lig’de şampiyonluğa oynayan Şanlıurfaspor’un maçlarını oynadığı GAP Arena Stadyumu’nda kriz halen çözülemedi. Sahanın yanması nedeniyle evinde oynaması gereken Adanaspor ve Elazığspor karşılaşmalarını il dışında oynamak zorunda kalan Sarı-Yeşilli ekip, büyük ihtimalle Orduspor karşılaşmasını da GAP Arena’da oynayamayacak. Eski çimin kaldırılarak yeni çimin serildiği GAP Arena’da, şuanda futbol oynamanın sahaya zarar vereceği belirtiliyor. Bundan dolayı Sarı-Yeşilli taraftarların, takımlarını GAP Arena’da seyretme heyecanı ligin 8. haftasında oynanacak Manisaspor maçına kaldı.

 

Yıldız; Acele edip zemini zorlamanın da bir anlamı yok
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ertuğrul Yıldız, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Sarı-Yeşilli taraftara kötü haber verdi. Yeni çimin ay başında serilerek hazır duruma geldiğini belirten Müdür Yıldız, “Şuanda rutin olarak çim bakımları yapılıyor. Urfaspor’la da bir konuya kadar mutabıkız. Diyorlar ki; Çime zarar verilecekse eğer gerekirse bir maçı daha burada oynamayalım. Bunun için acele edip zemini zorlamanın da bir anlamı yok. Bu kadar bekledik, sahanın zarar görmemesi açısından Orduspor maçı da dışarıda oynanırsa çim için daha iyi olacak” dedi.

 

Güneş; İki alternatif düşünüyoruz
Şanlıurfaspor Yönetimi, GAP Arena Stadyumu’nun Orduspor maçına da yetişmemesinden dolayı iki alternatif düşünüyor. Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Orduspor karşılaşmasını da taraftarlarının önünde oynayamayacak olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, “Orduspor karşılaşmasını iç saha yerine deplasmanda oynamak için hem Orduspor’la hem de TFF ile görüşmelerde bulunacağız. Eğer bu görüşmelerden olumsuz sonuç çıkarsa Orduspor karşılaşmasını da Elazığ’da oynarız” şeklinde konuştu.

 

Urfastar yazmıştı
Bu arada Urfastar Gazetesi, 26 Eylül Cuma günkü gazetenin spor sayfasında, GAP Arena Stadyumu’nun Orduspor karşılaşmasında hazır olamayacağını yazmıştı. Bursa Atatürk Stadı'nın çim uzmanı Muhittin İpek, Urfastar’a yaptığı açıklamada, GAP Arena’da bir buçuk aydan önce futbol oynamanın çime zarar vereceğini belirterek, Orduspor maçının da başka bir statta oynanması gerektiğini vurgulamıştı.

Öte yandan Şanlıurfaspor-Orduspor karşılaşması 18 Ekim Cumartesi günü oynanacak.

 
İŞTE DAHA ÖNCE YAPTIĞIMIZ O HABER... 

//www.urfastar.com/spor/eyvah-stat-sorunu-surecek-h5216.html

 

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2014, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195