Title of a News Article

TARAFTARLAR ENDİŞELİ!

.

 TARAFTARLAR ENDİŞELİ!
banner206

Yaklaşık 25 Milyon TL borcu bulunan Şanlıurfaspor’da, kongre süreci ve transfer çalışmalarının olumsuz ilerlemesi taraftarlarda ‘Urfaspor kümeye mi düşecek?’ endişesi yaratmaya başladı. 

UĞUR BUDAK
PTT 1. Lig’de Şanlıurfaspor dışında birçok takım takır takır transferler yaparak sezona iddialı başlamanın hedeflerini kurarken, Urfaspor’da ise halen beklenen transferler yapılmadı. Sarı-Yelli ekip, Teknik Direktör Engin Korukır yönetiminde Ankara’da kamp çalışmalarına başlarken, güçlü bir kadro kurma yolunda gerekli adımların atılmaması Urfa spor kamuoyunu düşündürmeye başladı.

 

Kongre süreci sancılı

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek sezonun bitmesinin ardından yönetimde revizyona gidilmesi için kongre kararı almıştı. Ancak bazı yöneticilerin, 12 Temmuz’da yapılacak kongrede görev almak istememeleri Fethi Şimşek’i zora soktu. Şimşek, yeni sezonun bütçesini karşılayacak yönetimi oluşturmakta zorluk çekerken, bir yandan da aday olmayacağı söylentileri halen yayılıyor. Fakat Şimşek de, şuana kadar ‘Adayım veya aday değilim’ şeklinde bir açıklamada bulunamadı.

 

Kulüp başkansız mı kalacak?

Şanlıurfaspor’da 2 buçuk sezondur kulüp başkanlığı yapan Fethi Şimşek’in görevi bırakması durumunda yeni başkanın kim olacağı merakla bekleniyor. Ancak kulübün 25 Milyon TL’ye varan borcunun bulunması Urfaspor Kulüp Başkanlığına aday olmayı düşünen kişileri ürkütüyor. Eğer Şimşek aday olmazsa ve borç aynen bu şekilde devam ederse başkanlığa kimsenin aday olmayacağı kaydediliyor.  Böyle bir durumda da kulüp başkansız kalacak.

 

Taraftarları korku sardı

Bu arada Şanlıurfaspor taraftarları da, bir yandan kongre süreci, bir yandan kulüp borçları ve bir yandan da yapılmayan transferlerden dolayı endişeye kapıldı. Beklenen transferlerin yapılmadığını vurgulayan taraftarlar, “Acaba yeni sezonda kümeye mi düşeceğiz” şeklinde korkmaya başladı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2015, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195