Title of a News Article

Taraftarlar umutlu!

Taraftarlar umutlu!
banner206

 63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek, 2014-2015 futbol sezonuna umutlu baktıklarını belirterek, "Bu kez kurulacak olan güçlü bir kadro ile Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek, yeni sezon ile ilgili beklentilerini Urfastar'a açıkladı. Şanlıurfaspor'un yeni sezon için anlaşma sağladığı başarılı Teknik Direktör Cihat Arslan'ı da değerlendiren Çiçek, "Urfaspor Yönetimi, PTT 1. Lig'i yakından tanıyan başarılı bir hoca ile anlaşma sağladı. Cihat Hoca'yı yakından takip ediyoruz, şuanda bizim ligde en başarılı hocalar arasında yer alıyor. Cihat Hoca ile yeni sezonda şampiyonluğa ulaşacağımızı umut ediyorum" diye ifade etti.

Şanlıurfaspor'un geçtiğimiz sezon lige şampiyonluk parolasıyla başladığını ancak bazı sıkıntılar nedeniyle bu hedefine varılamadığını dile getiren Başkan Çiçek, "Artık yönetimimiz bu işte tecrübe kazandı. Geçtiğimiz yıl yaptıkları hataları bı yıl yapmayacaklarını göstermeye başladılar. Bunun en güzel örneği de Cihat hocayı takımımızın başına getirmeleridir. Bilindiği gibi geçen yıl Cihat hoca, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u ligin bitimine 4 hafta kala şampiyon yaparak Süper Lig'e çıkarmıştı. Cihat Hoca'nın 2014-2015 futbol sezonunun sonunda bu mutlu tabloyu bize de yaşatacağından hiç kuşkum yok" diye kaydetti.

 

 "Transferler aceleye getirilmemeli"

63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek, yeni sezon için yürütülecek olan transfer çalışmaları ile ilgili de önerilerde bulundu. Geçen yıl transferde yapılan hataların tekrar yapılmaması gerektiğini vurgulayan Çiçek, "Transfer Komitemiz, yeni sezonda takımı şampiyonluğa götürecek bir kadro kurmalıdır. Bunun için hiç kimse acele etmemelidir, transfer konusunda deyim yerindeyse ince eleyip sık dokunmalıdır. yeni sezonda takımda savaşan, mücadele eden bir Urfaspor sahada görmek istiyoruz. Artık bundan sonra Urfaspor'u büyük bir heyecanla izlemek istiyoruz. Çünkü sabrımız kalmadı, bu sezon mutlaka Süper Lig'e çıkmalıyız. Birlik ve beraberlik içerisinde bunu başaracağımıza inanıyorum" dedi.

 

"Yönetimden beklentimiz çok büyük"

Başkan Çiçek, Fethi Şimşek başkanlığındaki Şanlıurfaspor Yönetimi'nden yeni sezon için beklentilerinin çok büyük olduğunu söyledi. Urfaspor Yönetiminin bu sezon Sarı-Yeşilli takımı Süper Lig'e çıkarması için hiçbir şeyden kaçınmamaları gerektiğini dile getirerek, "Madem yeni sezonda hedef şampiyonluksa hiçbir fedakarlıktan kaçınmamalıyız. Bu nedenle herkes üzerine düşen görevi layığıyla yerine getirmelidir. Yoksa bu iş daha da zorlaşır, başarıya ancak birlik ve beraberlik içerisinde gidebiliriz" şeklinde konuştu.

 

"Şampiyonluk bu yıl daha da zor"

Çiçek, yeni sezonda PTT 1. Lig'in daha da zor geçeceğini ifade ederek, "Antalyaspor, Kayserispor, Elazığspor gibi takımlar Süper Lig'den küme düştüler. Bunun yanı sıra alt ligden de güçlü ekipler geldi. Muhakkak Süper Lig'den düşen takımlar geldikleri yere bir daha geri dönebilmek için hedeflerini şampiyonluk olarak belirleyeceklerdir. Bunlar her zaman daha şanslılar, çünkü mevcut kadrolarını bozmuyorlar. Bilindiği gibi daha önceki yıl Süper Lig'den küme düşen İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Mersin İdmanyurdu geçen sene tekrardan bir üst lige çıktılar. Bu nedenlerden dolayı PTT 1. Lig yeni sezonda daha da zorlu geçecek ama Urfasporumuzun zoru başaracağına da inancımız tamdır" diye ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2014, 10:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
63Fanatikler
63Fanatikler - 10 yıl Önce

oley oley ali reis maratonun reisi ali reis

SIRADAKİ HABER

banner195