Title of a News Article

Tedbiri elden bırakmayın

 Tedbiri elden bırakmayın
banner206

Bucaspor galibiyetiyle moral depolayan Şanlıurfaspor’da Teknik Direktör Osman Özköylü, zorlu Altınorduspor maçı öncesinde futbolcularını sık sık uyarıyor.

46 puanla 5. Sırada yer alan Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig’in 29. Haftasında cumartesi günü saat 14.00’te Altınorduspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Yeşilliler, İzmir Atatürk Stadı’nda oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, kritik Altınordu maçı için futbolcularını sık sık dikkatli olmaları yönünde uyardığı öğrenildi. 

 

Tek hedef galibiyet

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Altınorduspor maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Urfastar’a konuşan Şimşek, ligde son haftalara girildiğini belirterek, “Bu saatten sonra puan kaybetmeye tahammülümüz yok. Tüm maçlara galibiyet parolasıyla çıkacağız. Bundan sonra oynayacağımız 6 maçtan güzel sonuçlarla ayrılabilmek için elimizde geleni yapıyoruz . Teknik heyet ile futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah kritik Altınorduspor maçını da kazanıp yolumuza devam edeceğiz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2015, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195