Title of a News Article

Tek yol 3 puan

 Tek yol 3 puan
banner206

PTT 1. Lig’de yarışın oldukça gerisinde kalan Şanlıurfaspor, farkı kapatabilmek için Pazar günü sahasında ağırlayacağı Karşıyaka maçından mutlak 3 puanla ayrılması gerekiyor.

PTT 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor, iki hafta üst üste evinde karşılaşacağı Karşıyaka ve Osmanlıspor maçlarını kazanarak ilk iki şansını sürdürmeyi planlıyor. Öncelikle Pazar günü evinde ağırlayacağı Karşıyaka’yı yenerek moral bulmak isteyen Sarı-Yeşilliler, zorlu maçın hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Şanlıurfaspor, Karşıyaka maçı hazırlıklarına dün yaptığı taktik antrenmanıyla devam etti. Sabah salonda 2 grup halinde çalışan sarı yeşilli ekip, öğleden sonra ise sahaya indi ve çalışmasına burada devam etti.

Düz koşu ile başlayan antrenman kondisyon hareketleri ve 5'e 2 top kapma oyunuyla devam etti.

Korrdinatif pas çalışması yaparak Karşıyaka hazırlıklarını sürdüren Osman Özküylü'nün talebeleri, yarı alanda çift kale maç yaparak antrenmanı sonlandırdı. Antrenman sonrası bazı futbolcular şut çalışması yaptı. 1 saat 20 dakika süren antrenmanı yönetim kurulu üyesi İsmail Bağıban da izledi.

 

Düdük Türkalp’ta

Şanlıurfaspor’un Karşıyaka ile oynayacağı karşılaşmayı Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemlerinden Özgüç Türkalp yönetecek. Türkalp’ın yardımcılıklarını da Serkan Çimen ve Recep Yıldırım yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Erkan Özdamar görev alacak.

 

 

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2015, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195