Title of a News Article

Tello 2 - Antep 0 ( özet)

Şanlıurfaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 2-0’lık skorla yendi. Antep karşısında muhteşem futbol ortaya koyan Şanlıurfaspor’da Tello, bir gol ve bir asistle maçın yıldızı oldu. 

UĞUR BUDAK
PTT 1. Lig'in 24. haftasında Şanlıurfaspor, evinde Gaziantep BB ile karşılaştı. Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan taraf Şanlıurfaspor oldu. Sarı-Yeşilliler, Gaziantep karşısında bu yılın en güzel futbolunu oynadı. Şanlıurfasporlu futbolcular, maçın başlamasıyla beraber adeta saldırıya geçti. Sarı-Yeşilliler, sağlı sollu ataklarla Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kalesinde gol aradı.  Beklenen gol 15. Dakikada geldi. Tello’nun asistinde Serdar Eğlik, topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol bile Şanlıurfaspor’un temposunu düşürmedi. Golün ardından da rakip kaleye yüklenen Sarı-Yeşilliler, birçok gol pozisyonundan yararlanamadı. Maçın ilk yarısı Urfaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Şanlıurfaspor, ikinci yarıya istediği gibi başlayamadı. İkinci yarının başlarında bekleneni veremeyen Sarı-Yeşilliler, rakibi karşısında bir hayli zorluk yaşadı. Sarı-Yeşilliler, ilerleyen dakikalarda yeniden rakip kalede skoru farka taşımak istedi. Gelişen bir atakta sonradan oyuna giren Volkan’ın bir topu direkten döndü. Maçın sonlarına doğru rakip kalede baskısını arttıran Şanlıurfaspor, 90. Dakikada Rodrigo Tello’nun golüyle skoru 2-0 yaptı. Maçın uzatma dakikalarında savunmadan topu alarak hızlı bir şekilde topu sürerek rakip kaleye kadar giden Volkan, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kötü bir vuruşla topu üstten auta gönderdi.
Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 2-0’lık skorla sona erdi. 

Tello yıldızlaştı
Şanlıurfaspor’da Rodrigo Tello, belki de bu sezonun en iyi futbolunu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında gösterdi. Gaziantep karşısında göz çevresine aldığı bir darbe sonucu sakatlanan ve buna rağmen tedavisi yapılarak oyuna devam eden Tello, üstün performansı ile taraftarlardan büyük alkış aldı. Yaptığı çalımlar ve verdiği akıl dolu paslarla maça damgasını vuran Tello, bir asist ve bir golle maçın yıldızı oldu. 

Taraftarlar ayakta alkışladı
Şanlıurfaspor’a Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında yaklaşık 10 Bin taraftar destek verdi. Maç boyunca takımlarını destekleyen ve heyecan verici bir karşılaşma izleyen taraftarlar, maç sonunda Urfasporlu futbolcuları ayakta alkışladılar. Sarı-yeşilli futbolcular da, maç sonunda tribünlere giderek galibiyet coşkusunu taraftarlarla birlikte yaşadılar.

Bu skorun ardından Şanlıurfaspor puanını 39 yaptı. Gaziantep BB ise 29 puanda kaldı. PTT 1. Lig'in 25. haftasında Şanlıurfaspor deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacakken, Gaziantep BB ise evinde Orduspor'u konuk edecek.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2015, 00:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195