Title of a News Article

Temizkanoğlu'ndan flaş sözler..

.

Temizkanoğlu'ndan flaş sözler..
banner206

TFF 1. Lig'in 26. haftasında temsilcimiz Şanlıurfaspor deplasmanda Mersin İdman Yurdu'na 3-2 mağlup oldu.

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Levent Eriş, futbolcuların onur mücadelesini verdiğini söylerken ve Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu ise hayal kırıklığı yaşadığını belirtti.

 

"Rakibi küçümsemeyeceksin"

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, kendi takımıyla ilgili çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını vurgulayarak, "Hiç beklemediğim bir performanstı. Çok çok daha iyi olmamız gerekiyordu. Özellikle alt sıralardan kurtulmak için, Antep'in de kaybettiği bir haftada puan farkını açmak istedik. Fakat oyuna iyi başlayamadık, oyunu da iyi bitiremedik. Yanlış neydi göreceğiz. Önümüzdeki maça bakmak zorundayız. Umut ediyorum ki futbolcular da aynı şekilde bir hayal kırıklığı yaşıyordur. Çünkü buradaki mağlubiyetler çok acı olabilir. Bundan sonra işini çok daha ciddi yapan oyuncularla yola devam edeceğiz. Bu formayı terletmek istiyorlarsa doğru düzgün terletecekler. Sırf sahaya çıkmayla değil, o sahaya çıktıklarında mücadele etmesini de bilecekler. Toptan korkmayacaklar. Rakibi küçümsemeyecekler. 10 gündür söylüyorum. Maalesef kimse almamış. Bunun bir rayına sokacağız. Herkes kendi kafasına göre değil bizim istediğimiz gibi oynayacak. Mersin'i de tebrik ediyorum. Aslanlar gibi mücadele ettiler" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2017, 23:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
murat demir
murat demir - 7 yıl Önce

öncelikle öğün hocamın takım tertibi yaparken askar ve cemil in performansını gözönünde bulundurmaları gerekir eksik oynuyoruz takıma katkıları az

Mehmet avci
Mehmet avci - 7 yıl Önce

Bu şehirden de bu takımdan da bi cacık olmaz

SIRADAKİ HABER

banner195