Title of a News Article

Tipioğlu Halep’e yardım elini uzattı

.

Tipioğlu Halep’e yardım elini uzattı
banner206
 Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu Halep’te yaşanan insanlık dramına sessiz kalmadı. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Halep’e bir kamyon giyecek gönderildi.

 

Haber: Ali PALA

 

 Geçtiğimiz aylarda Şanlıurfa’ya İl Emniyet Müdürü olarak atanan Veysel Tipioğlu örnek bir davranışa imza attı. İl Emniyet Müdürlüğü Halep’te yaşanan insanlık dramına sessiz kalmadı. 10 gün önce Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve sivil toplum kuruluşları Halep için ayni ve nakdi yardım toplamaya başladı. Başlatılan yardıma başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere birçok kişi d destek verdi.



Halep için toplanan bir yardımda İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’ndan geldi. İl Emniyet Müdürlüğü öncülüğünde bir kamyon giyecek yardımı yapıldı. Topçu Meydanı’ndan Halep’e gönderilen kamyonun uğurlama İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu’nun yanı sıra STK temsilcileri ve vatandaşlar da katıldı.


Yardımların gönderilmesi sırasında konuşan İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, “Bütün şehitlerimizi bu vatan ve millet uğruna aziz kanlarıyla bu aziz vatanın bütün topraklarını sulayan şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimize de şükranlarımızı ifade ediyoruz. Allah devletimizi, milletimizi, bayrağımızı korusun diyoruz” dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2017, 16:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195