Title of a News Article

TJF Urfa'ya çıkarma yaptı

TJF Urfa'ya çıkarma yaptı
banner206
Türkiye Judo Federasyonu 2019 yılı Ekim ayı Yönetim Kurulu toplantısını Şanlıurfa’da gerçekleştirdi.

Bir dizi temaslarda bulunan Federasyon Başkanı Sezer Huysuz ve Yönetim kurulu üyeleri Barış Pınarı harekâtına destek içinde Akçakale sınır kapısındaki mehmetçiklerimize moral ziyaretinin ardından Akçakale belediyesini de ziyaret ettiler.

Başkan Huysuz ve Yönetim Kurulu üyeleri IJF (Dünya Judo Federasyonu) tarafından Türkiye’de başlatılan “Judoyla spora başla” projesinin pilot illerinden biri olan Şanlıurfa’daki Direkli ilk okulunuda ziyaret ederek projeyi yerinde inceleyip, Judocular ve öğretmenlerle bir araya geldiler. Başkan Huysuz “Ülkemizde ilk etapta 20 okulda başlatılan proje için Urfa’dan bir okul seçilmesinin ne kadar yerinde bir karar olduğunu burayı ziyaret ettikten sonra müşahede ettim. Bu güne kadar büyük başarılar elde eden Şanlıurfa’lı Judoculara yenilerinin ekleneceği ve daha büyük başarılar elde edecekleri açıkça görülüyor, bu anlamda Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, okul yönetimine ve Judo İl Temsilcimiz Mücahid Delioğlu’na teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Sezer Huysuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şanlıurfa ziyaretlerinin son gününde ise Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü, Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü belediyelerinide ziyaret ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195