Title of a News Article

Toprak: Daha iyi olacağız

.

Toprak: Daha iyi olacağız
banner206

Şanlıurfaspor Genel Sekreteri Reşat Toprak, ligde oynadıkları ilk iki maçta 4 puan topladıklarını hatırlatarak, “Yeni sezon için güçlü bir kadro kurduk. Bunun sonuçlarını ilk iki haftada aldık, inşallah önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız” dedi. Toprak, ayrıca bundan sonraki maçlarda da taraftarın büyük desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

 

UĞUR BUDAK

TFF 1. Lig’e Ümraniyespor galibiyeti ile başlayan ve ardından da ligin güçlü ekiplerinden Eskişehirspor’la deplasmanda 1-1 berabere kalarak 4 puan toplayan Şanlıurfaspor, bundan sonra karşılaşacağı maçları düşünüyor. Bakan Faruk Çelik’in desteğiyle Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin fahri başkanlığında ve İş Adamı İsmail Bağıban’ın da kulüp başkanlığında yeni sezon için güçlü bir kadro kuran Sarı-Yeşilliler, milli maçlar nedeniyle lige verilen bir haftalık dolayısıyla bugün Süper Lig ekibi Adanaspor ile hazırlık maçı yapacak.

 

Toprak: Güçlü bir kadro kurduk

Şanlıurfaspor Genel Sekreteri Reşat Toprak, Urfastar’a iddialı açıklamalarda bulunarak, ilk iki haftada 4 puan almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte yeni sezon için Teknik Direktör Ünal Karaman’ın öncülüğünde güçlü bir kadro kurduklarını dile getiren Toprak, “Transferleri yaparken çok titiz davrandık. Güçlü bir takım oluşturabilmek ve taraftarlarımıza zevk verecek bir futbol izletebilmek için transfer konusunda deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuduk. Bunun sonuçlarını ilk iki haftada bir galibiyet ve beraberlikle aldık, inşallah önümüzdeki haftalarda daha da iyi bir seviyeye geleceğiz” dedi.

Şanlıurfaspor’un önümüzdeki hafta Giresunspor’u ağırlayacağına da dikkat çeken Toprak, “Lige verilen arayı iyi değerlendireceğiz. Bu kapsamda bugün Süper Lig takımlarından Adanaspor ile hazırlık maçı yapacağız. Teknik heyetimizin bu hazırlık maçında eksiklerini görüp ona göre önemler alacağını düşünüyorum. Giresunspor maçından da iyi bir sonuçla ayrılacağımızı arzuluyoruz” diye ifade etti.

 

Taraftarlara çağrı

Toprak, Şanlıurfaspor’un bu sezon başarıya ulaşabilmesi adına yönetim kurulu olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini dile getirerek, “Teknik heyet ile futbolcularımıza güveniyoruz. Önümüzdeki hafta zorlu Giresunspor maçımız var. Bu maç çok zorlu geçecek. Bu nedenle 12. Adam olarak görev alacak taraftarlarımıza büyük görev düşüyor. Bunun için Passolig kartı olmayan taraftarlarımızın biran önce Passolig Kartlarını alarak Giresunspor maçında tribünleri doldurmalarını bekliyoruz. Onların desteği ile bir kritik maçı daha 3 puanla kapatıp önümüzdeki haftalara umutlu bakmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2016, 14:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Demir
Ahmet Demir - 8 yıl Önce

Şanlıurfaspor gerçekten bu yıl iyi gidiyor umarım bu iyi gidişat devam eder. Emeklerinizden dolayı da teşekkür ederiz.

SIRADAKİ HABER

banner195