Title of a News Article

Tugay'ın 16 maçta yaptığını 3 maçta yaptı

.

Tugay'ın 16 maçta yaptığını 3 maçta yaptı
banner206

Samsunspor’da Urfaspor’un eski hocası Engin Korukır’ın aldığı başarılı sonuçlar deyim yerindeyse Urfa sporseverlerini kıskandırmaya başladı. Şanlıurfaspor’da Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu 16 maçta 2 galibiyet alırken, Samsunspor’da ise Engin Korukır 3 maçta 2 kez mağlup geldi.

 

UĞUR BUDAK

Üst üste alınan Samsunspor ve Giresunspor mağlubiyetleri Şanlıurfaspor’da moralleri altüst etti. Devre arasında transfer için ipleri eline alan ve tüm transferleri kendisi yapan Tugay Kerimoğlu, halen beklenen başarıyı gösteremedi. Urfaspor’dan başka teknik direktörlük kariyeri bulunmayan Tugay Kerimoğlu ile birlikte kötü sonuçlar alan Sarı-Yeşillilerde, küme düşme korkusu yaşanmaya başlandı. 21 Puanla ateş hattının bir sıra üstünde bulunan Şanlıurfaspor’da, son iki haftada alınan kötü sonuçlar taraftarları endilendiriyor.

 

Korukır 3 maçta 2 galibiyet aldı

Şanlıurfaspor’da Hüseyin Dağ’ın ardından göreve getirilen Tugay Kerimoğlu, 16 maçta sadece 2 galibiyet alabildi. Ancak Şanlıurfaspor’un eski teknik direktörü Engin Korukır ise, Samsunspor ile 3 maça çıkarken, bunların 2’sinden galibiyet ve 1’inden mağlubiyet alarak şimdiden Tugay Kerimoğlu’nu yakaladı bile.

 

İstifasi bekleniyor

Şanlıurfaspor Yönetiminin, hocalık anlamında hiçbir deneyimi bulunmayan Tugay Kerimoğlu’nu gözden çıkardığı öğrenildi.Urfaspor Yönetimi ile  aralarında yaşanan kriz ve daha sonra alınan kötü sonuçlar nedeniyle Kerimoğlu’nun gönderilmesi planlanıyor. Ancak Tugay Kerimoğlu’nun tazminatının yüksek olması yönetimin bu planını altüst ediyor. Urfaspor Yönetimi, Kerimoğlu’nun istifa ederek görevinden ayrılmasını beklerken, bu şekilde deneyimsiz hocaya tazminat  verilmemesi amaçlanıyor.

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2016, 12:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal
Kemal - 8 yıl Önce

Dört maçta adamı gönderdiler ayı

Tlaha
Tlaha - 8 yıl Önce

Basınımıza ve spor kamuoyumuza soruyorum ilke ve tutarlılık nedir ? ve sizler hala urfasoporu sevdiğinizi ve futboldan anladığınızı iddia ediyormusunuz ? elbette iddia edeceksiniz biliyorum lakin dediğim gibi sadece İDDİA edersiniz bu sevdiğiniz ve anladığınız anlamını gelmiyor sadece iddia yani kendinizi ve kamuoyunu kandırmacadır .

SIRADAKİ HABER

banner195