Title of a News Article

Türk futbolu bir ilki yaşadı!

.

Tarihi itirafta bulunan hakem Deniz Çoban, "Kasımpaşa aleyhine verdiğim penaltının, penaltı ile alakası yok. İnanılmaz üzüldüm. Kahroldum. Maçı katlettim." dedi.

Süper Lig'in 6.haftasında Kasımpaşa ile Çaykur Rizespor arasında oynanan ve 1-1 sonra eren maç sonrası yayıncı kuruluş ekranına çıkıp özür dileyen hakem Deniz Çoban, Habertürk'e konuştu. Deniz Çoban, "Kasımpaşa aleyhine verdiğim penaltının, penaltı ile alakası yok. İnanılmaz üzüldüm. Kahroldum. Maçı katlettim." dedi.

 

"MAÇI KATLETTİM"

Çoban, "Soyunma odasına girdiğimde Rıza Çalımbay yanımıza geldi ve penaltı pozisyonunu bir kez daha izlememi rica etti. Nitekim izledim. Kasımpaşa aleyhine verdiğim penaltının, penaltı ile alakası olmadığını gördüm. Böyle penaltı olmaz. Rize'ye gösterdiğim 2. kırmızı kart da doğru değildi. Maçı katlettim. İnanılmaz üzüldüm. Bittim. Kahroldum" dedi.

 

"CANLI YAYINA ÇIKACAĞIMDAN HABERLERİ YOKTU"

"Nasıl böyle bir hata yaparım ben." diyen Çoban, "Bu işler bu kadar basit mi! Kulüpler milyonlarca lira para yatırıyor. Milyonlarca insan takımlarını destekliyor. Bizlere de her türlü imkan sağlanıyor. Sonra da ben çıkıyorum, böyle hatalar yapıyorum. Olur mu böyle şey. Vicdanen büyük rahatsızlık duyduğum için kameraların karşısına geçtim. Öyle ki yardımcı hakem arkadaşlarım bile canlı yayına çıkacağımdan habersizdi." ifadelerini kullandı.

 

"KENDİSİNİ MAHCUP ETTİM"

Maç sonrası 23.00 uçağı ile Konya'ya dönen Çoban, "MHK'nin güvenini boşa çıkardığım için ayrıca üzgünüm. Kuddusi Müftüoğlu pırıl pırıl bir yöneticimiz. Bacak kadar halimi bilir. Kendisini mahcup ettim. Ekran önüne hiç kimsenin isteği ile değil, kendi irademle çıktım. Ne söylediğimi tam hatırlamıyorum ama bilinçli olarak çıktım. Maç sonrası sadece eşimle konuştum" dedi.

 

HAKEMLİĞİ BIRAKACAK MI?

Çoban "Hakemliği bırakacak mısınız" sorusuna ise "Artık ne olur, hakkımda ne karar verilir bilemem. Karışık duygular içindeyim. Ailem benim her şeyim. Ailem ile konuşmadan bir karar alamam" diye yanıtladı.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2015, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195