Title of a News Article

Türkiye'nin en genç başkanı...

Türkiye'nin en genç başkanı...
banner206
GMG Kastamonuspor’un Olağanüstü Genel Kurulu kararı almasının ardından adaylığını açıklayan 21 yaşındaki Enes Ege Aygün, kulüp başkanı seçilerek dünyanın en genç kulüp başkanı unvanını elde etti.

Genel kurulun ardından açıklamada bulunan Kastamonuspor Kulüp Başkanı Enes Ege Aygün, "Bugün güzel bir gün Kastamonu ve Kastamonuspor için. Benim içinde özel ve heyecanlı bir gün. Bugün kulüp başkanı oldum ve taraftarlarımızın desteği, şehrin önde gelen insanlarının desteğiyle bugün buradayım. Bu genç yaşta bana güvenip beni buralara getirdikleri için herkese teşekkür ediyorum. Herkese minnettarım. İnşallah taraftarımızın desteğiyle, şehrimizin desteğiyle mutlu sona ulaşacağız.

"ÇOK HEYECANLIYIM"

Çok heyecanlıyım, çok güzel bir duygu benim için. Unutamayacağız ve hayatımdan silemeyeceğim bir gün. Bunu Kastamonu'da ve Kastamonuspor'da gerçekleştirdiğim için bir Kastamonuspor sevdalısı olarak, memleket sevdalısı olarak gerçekten çok mutluyum. Herkese teşekkür ediyorum bana destek verdikleri için" dedi.

21 yaşında olduğunu ve dünyanın şu an için en genç başkanı seçildiğini söyleyen Aygün, "21 yaşındayım ve dünyanın en genç kulüp başkanı olduğumu söylediler. Araştırmalarda da bu böyle çıktı. Tabii bu heyecan verici bir şey. Kastamonuspor adı altında da bunu yaşamak çok güzel bir duygu" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2020, 08:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195