Title of a News Article

Üç puandan başkası yalan!

 Üç puandan başkası yalan!
banner206

Şanlıurfaspor, yarın akşam saat 19.00’da GAP Arena Stadyumu’nda Gaziantep Büyükşehirspor ile kozları paylaşacak. Sarı-Yeşilliler, 3 puandan başka bir şey düşünmüyor.

PTT 1. Lig’de 34 puanla 9. sırada yer alan Şanlıurfaspor, ligin 29. haftasında GAP Arena’da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Yeşilliler, Gaziantep maçının hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Teknik Direktör Hüseyin Dağ yönetiminde gerçekleşen antrenmanlarda, parola galibiyet olarak belirlendi.

Son iki maçından 4 puan toplayan Şanlıurfaspor, Gaziantep Büyükşehir maçından da 3 puanla ayrılarak çıkışını sürdürmeyi planlıyor. Şanlıurfaspor As Başkanı Nabi Kırmızı, tüm maçlara olduğu gibi Antep karşısına da galibiyet için çıkacaklarını belirterek, “Teknik heyet ile futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah bu karşılaşmayı da 3 puanla kapatacaklardır” dedi.

Son iki haftada istedikleri sonuçları almayı başardıklarını dile getiren Kırmızı, “Bundan sonra puan kaybına tahammülümüz yok. Öncelikle Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından 3 puanla ayrılıp daha sonraki karşılaşmalarımızdan da puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyoruz” diye ifade etti.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2014, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195