Title of a News Article

Üç Puanı iki golle aldı...

Üç Puanı iki golle aldı...
banner206
Ceylanpınar Belediyesi deplasmanda galip geldi. 
 2015/16 Şanlıurfa Bahattin Canbeyli Süper Amatör grubunda 18. Haftada Ceylanpınar Belediye Spor ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Spor karşı karşıya geldi. Şanlıurfa Yenice 1 Nolu sahada oynanan maçta 0-2’lik skorla Ceylanpınar Belediye Spor 3 puan alarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Spor’u evinde mağlup etti.  

Şanlıurfa Yenice 1 Nolu sahada oynanan maçta ilk yarı golsüz geçerken, ikinci yarının başlamasıyla birlikte 55. dakika’da İsmail Öztürk’ün golüyle Ceylanpınar Belediye Spor 0-1’lık sokarla maçı lider olarak sürdürdü. Ceylanpınar Belediye Spor rakip Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Spor’a 75. dakikada yaptığı baskı sonucu Kerim Kılıç’ın  golüyle Ceylanpınar Belediye Spor 0-2 oldu.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediye Spor Kulüp Başkanı Hidayet Dik, ‘Tüm sporcularıma ve teknik heyete özverili çalışmalarından ve mücadelelerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu maç bizim için çok önemliydi mücadelemiz ve hırsımızla maçı almasını bildik. Aldığımız önemli galibiyeti Ceylanpınar Belediye Başkanımız Menderes Atilla’ya armağan edyoruz’’ifadelerinde bulundular.

Maçın kalan bölümünde başka gol olmayınca maç 0-2 sona erdi. Bu skorla puanını 21’den 24’e çıkaran Ceylanpınar Belediye Spor 7. sıradan 6. sıraya yükseldi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2016, 15:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195