Title of a News Article

Umut Gündoğan inançlı!

.

Umut Gündoğan inançlı!
banner206

Şanlıurfaspor’un başarılı saha oyuncusu Umut Gündoğan, taraftarlarının vereceği destekle Yeni Malatyaspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

 

UĞUR BUDAK

Şanlıurfaspor'un sezon başında Gala-tasaray'dan kadrosuna kattığı Umut Gündoğa, Yeni Malatyaspor maçıyla ilgili iddialı açıklamada bulundu. Geçen hafta 1-1 berabere kalınan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında ilk 11'de forma şansı bulan ve asist yaparak takımının 1 puan almasında büyük katkısı bulunan Umut Gündoğan, Yeni Malatya maçından 3 puanla ayrılacaklarına inandığını söyledi.

24 Yaşındaki futbolcu, “Sakatlığımdan dolayı birkaç hafta sahalardan uzak kaldım. Balıkesir maçının  sonlarına doğru sahalara geri döndüm. Hüseyin Hocam, geçen hafta oynadığımız Gaziantep Büyükşehir  Belediyespor maçında bana ilk 11'de şans verdi. Bu maçta bir asist yaptım, takımımın puan almasında katkı sağladığım için mutluyum. Aynı zamanda bana güvenenleri de mahçup etmedim. Bundan sonraki maçlarda daha iyi olacağıma güveniyorum” dedi.

Cumartesi günü GAP Arena'da Yeni Malatyaspor ile karşılaşacaklarını vurgulayan Gündoğan, “Rakibimiz şuanda alt sıralarda, bizden puan alabilmek için yoğun çaba sarf edecek. Ancak bizde bu maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz, taraftarlarımızın vereceği destekle sahadan galibiyetle ayrılıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2015, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195