Title of a News Article

URBİT farkındalık oluşturmaya devam ediyor...

URBİT farkındalık oluşturmaya devam ediyor...
banner206

Urfa Bisiklet Topluluğu (URBİT) Şanlıurfa’da, madde bağımlılığına karşı farkındalık yaratmak için pedal çevirecek. 
Şanlıurfa’da tüm özel günlerden kültür turlarına kadar bir çok yerde pedal çevirerek farkındalık oluşturmaya devam eden URBİT üyeleri, bu sefer ise "Madde Bağımlısı Olma Bisiklet Bağımlısı Ol " sloganıyla son zamanlarda artan madde bağımlılığı için farkındalık turu düzenliyor. 
Tur sonrası, Şanlıurfa Barosu ve Mavi Sanat Topluluğu’nun ‘Kayıp Hayatlar’ adlı oyununu izlemek için Şanlıurfa Barosunda tur son bulacak. 
Yazılı açıklama yapan URBİT Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, “ "Madde Bağımlısı Olma Bisiklet Bağımlısı Ol " sloganıyla madde bağımlılığına karşı kamuoyunda farkındalık yaratmak amacıyla bugün akşam 19:00’da turumuzu gerçekleştireceğiz. Madde bağımlılığı çağımızın en büyük problemlerinden biri haline gelmiştir, birçok gencimizin birçok vatandaşımızın hayatlarına mal olmaktadır. Bu durum ise toplum sağlığını ciddi biçimde riske sokan boyutlara ulaşmıştır. Özellikle daha fazla sayıda gencimizin saplandığı uyuşturucu ve madde bağımlılığından kurtulmak için, bu türlü maddelerin içeriği ve ölümcül sonuçları konusunda gençlerimizin ve çocuklarımızın eğitim almalarının son derece önemli olduğunu düşünüyoruz.
Bizler de bugün bu konuya dikkat çekmek adına turumuzu başlatıp tur sonrası paydaşımız Şanlıurfa Barosu ile Mavi Sanat Toplulugu'nun "Kayıp Hayatlar" adlı oyununu izlemek üzere Şanlıurfa Barosu Tahir Elçi Konferans Salonu'nda olacağız tüm halkımızı bizimle birlikte bu oyunu seyretmeye bekleriz.”

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2020, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195