Title of a News Article

Urfa beraberliği işlerine yaradı

Urfa beraberliği işlerine yaradı
banner206
PTT 1. Lig’in 37. haftasında Mersin İdmanyurdu, kendi evinde Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte Mersin İdmanyurdu, Play-off'larda mücadele etmeyi garantiledi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, bu hafta alınan sonuçların ardından üstteki takımların sıralamasının hemen hemen belli olduğunu ifade ederek, “Bizim takımımız beyinsel olarak yorgun. Bir sezonun sonuna gelmiş olmanın yorgunluğunu yaşıyorlar. Futbol olarak performansları memnun etmiyor. Oyuncularımız da kendilerinden memnun değil. Her şeye rağmen Play-off’a kalmak için istediğimiz bir sonucu aldık. Şimdi önümüzde Adanaspor maçı var. Her hafta önemli oyuncularımızın olmaması sıkıntı oluşturuyor. Oyunculara 2 gün izin verdim. Çarşamba gününden sonra da ayın 18’ine kadar hazırlanacağız” diye konuştu.

TFF’ye bir de çağrıda bulunan Vural, “Maçları Çarşamba, Pazar, Çarşamba oynatmasınlar. Biz ilk maçı hangi gün oynayacaksak ikinci maç da bizim oynadığımız gün, yani bir hafta sonra oynansın. İki takımdan birine avantaj sağlamamak gerekir” şeklinde konuştu.

Mersin İdmanyurdu futbolcusu Nurullah Kaya ise kendileri açısından önemli bir maçı geride bıraktıklarını belirterek, “Diğer takımların sonucunu beklemeden Play-off’u garantilemek istiyorduk. Bugün galip gelmek istiyorduk ama berabere kaldık. Ancak beraberlik de bizim için yetiyordu. O yüzden mutluyuz. Artık Play-off’a dönük çalışmalarımız olacak” dedi.

Mersin İdmanyurdu futbolcusu Abdulkadir de, bu maçın kendilerinin Play-off’a kalması için önemli bir maç olduğunu kaydederek, “Berabere kalarak Play-off’u garantiledik. Maçları kazanıp şampiyon olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

ŞANLIURFASPOR CEPHESİ

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, zor bir maça çıktıklarını vurgulayarak, “Play-off’a oynayan ve güçlü bir takımla oynadık. Maça baktığımızda alınan beraberliğin hak olduğunu düşünüyorum. Maçın hakkı beraberlikti. Mersin İdmanyurdu’nun maçın başında 2 gol pozisyonu var. Bunları değerlendiremediler ama duran toptan golü buldular. Ancak oyuncularım hiçbir iddiamız olmamasına rağmen maçı bırakmadılar. Oyuncularımızın göstermiş olduğu performanstan mutlu oldum. Ayrıca böyle güzel bir stadı Mersin’e kazandıranlara da teşekkür ediyorum” dedi.

Şanlıurfasporlu futbolcu Oğuz Çalışkan ise Mersin İdmanyurdu maçında 1 puan almalarının güzel bir sonuç olduğunu belirterek, “Seyir zevki yüksek bir maçtı. Elimizden geleni yapmaya çalıştık. Şimdi Orduspor maçı var. Bu maçı da en iyi şekilde oynayıp ligi tamamlamak istiyoruz” diye konuştu.

İyi bir futbol oynadıklarını ifade eden Şanlıurfasporlu futbolcu Abdulhamit Yıldız da, "3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum ama berabere kaldık. Mersin İdmanyurdu’na Play-off’ta başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2014, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195