Title of a News Article

Urfa'da basketbol hakemleri start verdi

Urfa'da basketbol hakemleri start verdi
banner206

Türkiye Basketbol Federasyonu Şanlıurfa klasman il masa ve aday hakemlerin katılımıyla sezonun ilk antrenmanı şanlıurfa basketbol il temsilcisi Kemal ergüven nezaretinde startını verdi.

TBF Şanlıurfa il temsilcisi ve TBF süper lig temsilcisi Namık Kemal Ergüven, Pandemi nedeniyle bütün hakem arkadaşların parkeye basketbola büyük özlem duyduklarınıve tekrardan bir araya gelmelerini sevincini yaşadıklarını dile getiren ERGÜVEN, şanlıurfaya yeni hakemleri yetiştirip, klasmanda hakem sayılarını yükseltmek amacında olduklarını,yeni sezonda tüm antrenör sporculara sakatsızlık bir sezon dileğinde bulundu.

Yeni sezona daha iyi bir şekilde girip hakem şanslarını yanında olmasının dileğinde bulunarak bütün hakem arkadaşlarına başarılar dileginin ardından, Mekik koşusu yapılarak hakemleri yeterlilik testine tabi tuttu.

Mekik koşusunun ardından, yeni hakem olan aday hakemlerle bire bir ilgilenen Kemal ergüven,yeni sezonda daha güçlü hakem kadromuzla sezonu az hata ile 2021-2022 sezonu tamamlamak dileğinde bulundu.

Toplantıya il MHK üyesi Hüseyin Çiftçi, Mehmet küçük, Bekir Büyükhatipoğlu, İbrahim Halil Özgeliş ve TBF C klasman hakem değerlendiricisi Ali Şaz katılarak sezonun ilk toplantısını gerçekleştirmiş oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195