Title of a News Article

Urfa derbisinde kazanan yok!  

Urfa derbisinde kazanan yok!  
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) karşılaştığı Siverek Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Bölge 1. Grup’ta oynanan Şanlıurfa derbisi nefesleri kesti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, ligin 2’nci haftasında sahasında Siverek Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Hakem Nurullah Kırbaş’ın düdük çaldı karşılaşma, 2-2’lik sonuçla tamamlandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor 33’üncü dakikada Yunus Emre Mest’in golüyle 1-0 öne geçti. Golü yedikten sonra rakip kaleye ataklar geliştiren Siverek Belediyespor, 41’inci dakikada Tolga Topal’ın golüyle eşitliği sağladı. Bu golle moral bulan Siverek, 45+6’ncı dakikada da Tolunay Son’un golüyle 2-1 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor oldu. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleye yüklenen Turuncu-Beyazlı ekip, 52’nci dakikada Yunus Emre Mest’in golüyle durumu 2-2’ye getirdi. Kalan dakikalarda her iki takım a kontrollü top oynadı ve karşılaşma 2-2’lik skorla tamamlandı.

LİDER ARGUVAN

Bu sonuçların ardından 9 takımın mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Bölge 1. Grup’ta 6 puana sahip Arguvan Belediyespor liderlik koltuğunda otururken, Siverek Belediyespor 6 puanla 2’nci sırada yer aldı. Viranşehir Belediyespor ise 3 puanla 3. Ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ise 2 puanla 5. Sırada bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195