Title of a News Article

Urfa Gelişim Basketbol Kulübü çalışmalarına başladı

Urfa Gelişim Basketbol Kulübü çalışmalarına başladı
banner206

Şanlıurfa’da, spor dallarından birisi olan basketbolda faaliyet gösteren Urfa Gelişim Basketbol Kulübü ve Eğitim Akademisi yeni sezon çalışmalarına başladı.

Basketbol branşında çalışmalarını sürdüren ve bu alanda Türkiye finalleri de dâhil olmak üzere birçok başarıya imza atmış olan Gelişim Basketbol Kulübü, tekrardan aynı başarıları Şanlıurfa’ya yaşatmak için çalışmalarını başladığı öğrenildi.

İki kulvarda çalışmalarını sürdüren Urfa Gelişim Basketbol Kulübü; ilk olarak alt yapı faaliyetlerine katılım sağlayıp bu kulvarda performans, mücadele ve takım olabilme özelliklerini ortaya koyarak boy göstermeye başladı. İkinci kulvarda ise, gelişim basketbol Eğitim Akademisi adı altında özel basketbol dersleri ile basketbolun zihinsel, fiziksel ve sosyal yönüyle çocuklarımıza basketbolu sevdirmeyi ve öğretmeyi amaçlıyor.

Urfa Gelişim Basketbol Kulübü yönetiminden yapılan açıklamada, “Yönetim kurulu ve antrenörler olarak çalışmalarımızı izlemek isteyen hemşerilerimizi ve antrenman deneyimi edinmek isteyen çocuklarımızı Cumartesi ve Pazar günleri antrenmalarımızda misafir edebileceğimizi belirtmek isteriz. Urfa Gelişim Spor kulübümüze başarılarının devamını diler, tüm basketbol severleri bu güzel çalışmanın bir paydası olmaya davet ediyoruz.

Urfa Gelişim Basketbol Kulübü çalışmalarına Karaköprü Mesire Alanı Ayşegül Kaman Anadolu Lisesi Spor Salonunda başladı. İlgili arkadaşların 0532 458 48 08 nolu cep telefondan iletişime geçebilecekler.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2023, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195