Title of a News Article

Urfa Gençlikspor şimdide o branşa yoğunlaştı

Urfa Gençlikspor şimdide o branşa yoğunlaştı
banner206
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Spor Okulları kapsamında açtığı cimnastik kursuyla geleceğin sporcularını yetiştiriyor.

Spora cimnastik ile başlamış komple beden kontrolüne sahip çocuklar her spor dalında başarıya koşarken GHSİM, küçük yaştaki çocukları cimnastikle geleceğin şampiyonu olmaya hazırlıyor. Cimnastik tüm spor branşlarının temelini oluştururken hem kız hem de erkek çocuklara hitap ediyor.

“SPOR BRANŞLARININ TEMELİNİ CİMNASTİK OLUŞTURUYOR”

Cimnastiğin fiziki ve ruhsal gelişimi sağlayan bir spor dalı olduğunu vurgulayan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, çocukların cimnastik gibi temel beden gelişimlerini etkileyen bir sporu tercih etmeleri, ileriki yaşlarda başka spor dallarına yönelmeleri halinde önemli faydalar sağlayacağını söyledi.

Ellerinden geldiğince küçük yaştaki çocukları cimnastiğe yönlendirdiklerini aktaran İl Müdürü Keşküş, “ Spor dallarının temelini cimnastik branşı oluşturuyor. Küçük yaştaki çocuklar cimnastik ile tüm vücudunu çalıştırıyor. Küçük yaşta cimnastiğe başlayan çocuklarımız her spor dalında başarıyı çok kolay elde edebiliyor. Sporun temel taşı olarak gördüğümüz cimnastik branşına tüm küçük sporcularımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Cimnastik kursuna katılmak isteyen çocuklar Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binasına gelerek başvuru formu, 2 fotoğraf ve kimlik fotokopisiyle kayıt yaptırabiliyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2017, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195