Title of a News Article

Urfa Lokantasına giden Fenerbahçe kafilesinde şok!

Urfa Lokantasına giden Fenerbahçe kafilesinde şok!
banner206

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un dün gerçekleştirilen Covid-19 testi pozitif çıktı. Bunun öncesinde Fenerbahçe kafilesi tam ekip olarak İstanbul'da hizmet veren Urfa lokantasına giderek bolca kebap yemişlerdi.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:

Başkanımız Ali Koç Hakkında Bilgilendirme Başkanımız Ali Koç’un dün gerçekleştirilen Covid-19 testi pozitif sonuç vermiştir. Başkanımızın genel sağlık durumu iyi olup, izolasyon ve tedavi süreçlerine evinde devam edilmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.

3 GÜN ÖNCE TAKIMLA YEMEK YEMİŞTİ!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile yöneticiler geçtiğimiz cumartesi günü futbol takımı teknik heyeti ve oyuncularla yemekte bir araya geldi.

Taraftarlar sosyal medyada tepki gösterdi

Koronavirüs salgınının hızla yayılmaya devam etmesine rağmen Fenerbahçe futbol takımının böyle bir yemek organizasyonunda bir araya gelmesi sarı-lacivertli taraftarların büyük tepkisini çekmişti. Sosyal medyada yer alan yorumlarda neden bu riskin alındığı yönünde eleştiriler yer aldı.

Yemeğe Ali Koç'un yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Mustafa Kemal Danabaş ve Selahattin Baki, teknik ve idari heyet, oyuncular, Futbol Akademi Genel Koordinatörü Tahir Karapınar ile personel katıldı. haber7.com

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2021, 21:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195