Title of a News Article

Urfa'nın adını Avrupa'da temsil edecekler...

Urfa'nın adını Avrupa'da temsil edecekler...
banner206
HABER: OSMAN KAYA

26-28 Ocak tarihlerinde Ordu'da düzenlenen Türkiye Ümitler Judo Şampiyonası'nda Şanlıurfa dan 2 sporcu Milli takıma seçildi.

986 sporcunun kıyasıya yarıştığı Şampiyonada Şanlıurfa Judo ihtisas kulübü Judocularından 60kg Kemal Kaya ve +90kg Mehmet Furkan Aslan üstün başarı göstererek sıkletlerinde ilk 7'ye girmeyi başararak Milli Takım kadrosuna seçildiler. 

Mart ayında Türkiye'de yapılacak olan Ümitler Avrupa Kupası'nda Urfalı Judoculardan Kemal Kaya ve Mehmet Furkan Aslan Türkiye'yi temsil eden isimler arasında yer alacaklar. 

Şanlıurfa Judo il temsilcisi M.Mücahid Delioğlu, şampiyona sonrası yaptığı  açıklamada, "Şanlıurfa Judo ailesi olarak başarılarımız ilk değil, sonda olmayacaktır inşallah. Bugüne kadar Urfa'dan 13 milli sporcu yetiştirmiş olmanın gururunu yaşıyorduk, Ordu'daki Şampiyonanın ardından bu sayımızı 15'e yükselttik. En büyük  hedefimiz Urfa'dan bir Dünya Şampiyonu çıkarmak ve bu yolda da emin adımlarla ilerliyoruz. Gücünü tarihinden alan, Urfa'lı çocuklarımıza imkan verildikçe başaramayacakları hiçbir şey yoktur. Ayrıca Şanlıurfa Judo ailesinden desteklerini esirgemeyen Judo Federasyonu Başkanımız Sn. Sezer Huysuz'a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Nihat Çiftçi'ye, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sn. Hakan Keşküş'e ve tüm Şanlıurfa'lılara teşekkür ediyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2017, 19:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195