Title of a News Article

Urfa sizinle gurur duyuyor

Garanti Tekerlekli Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takımı, yeni sezonda Süper Lig'de. 26 hafta süren zorlu maratonda 22 galibiyet alarak Şanlıurfa'da Süper Lig'e yükselen tek takım olan eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takımı, mutluluğunu taraftarı ile paylaştı.

Şanlıurfa, son zamanların en iyi spor derecelerinden birine daha Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi farkıyla ulaştı. Garanti Tekerlekli Basketbol 1. Ligi'nde grubunun başarılı takımlarından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takımı, son maçını da tamamlayarak Süper Lig'e adını yazdırdı. GAP Arena Kapalı Spor Salonunda son maçında Ankara Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takımı'nı ağırlayan Urfa ekibi, bu maçında da rakibine fark atarak taraftarını sevindirdi. Maçı 77-69'luk skorla önde kapatan Şanlıurfa Büyükşehir Ekibi, maçın bitiş düdüğü ile birlikte taraftarının yoğun sevgisi altında kutlamalarına başladı.

Çok sayıda taraftarın katılım gösterdiği GAP Arena'da düzenlenen kupa töreni öncesi taraftarı ile buluşan sporcuların duygu dolu anları görülmeye değerdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sabri Yetim, Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu As Başkanı Abdulkadir Gözegir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş ve çok sayıda taraftarın katıldığı kutlamalarda sporculara kupa ve madalyaları verildi. Ardından sahneye davet edilen Takım Kaptanı Mehmet Çetingöz'le birlikte kupa kaldıran protokol üyeleri, takıma Süper Lig'de başarılar diledi. Süper Lig'e yükselen takımlar arasında gelenek haline gelen file kesimini ise yine kaptan Çetingöz yaptı. Potaya çıkan kaptan Çetingöz, tezahüratlar arasında fileyi keserek tarihi bir zafere imza attı.

 Kupa töreninin ardından kısa bir değerlendirme yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sabri Yetim, sporun her alanına olan desteklerini sürdüreceklerini belirterek, Süper Lig'e yükselen Urfa ekibine başarılar diledi.Büyük bir gurur ve mutluluğu bir arada yaşadıklarını sözlerine ekleyen Başkan Vekili Sabri Yetim, "Takımımız ligi 3. sırada tamamlayarak Süper Lig'e yükseldi. Ekibimiz Süper Lig'de de büyük bir başarı ile Şanlıurfa'mızı temsil edeceklerdir. Ayrıca lig boyunca takımını yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımızı da tebrik ediyorum. Başarıda onların da büyük emeği ve katkısı olmuştur" dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2016, 19:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195