Title of a News Article

Urfa sporunda sevindirecek atak

 Urfa sporunda sevindirecek atak
banner206

Şanlıurfa’da alternatif spor dallarının gelişmesi ve gençlerin sporla iç içe yetişmesi adına, MİSİAD Şanlıurfa Şubesi yönetimi tarafından kurulan MSK Urfa Spor Kulübü ilk ziyaretini Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu’na gerçekleştirdi.

Kulüp Başkanı Gökhan Gökmen ve yönetim kurulu üyeleri Cengiz Bakır ve Osman Mutlu, Ankara’ya giderek Federasyon Başkanı Dr. Recep Tekcan ve Başkan vekili Mutlu TÜRKMEN ile görüştü. GÖKMEN, Federasyon Başkanı Tekcan’ı Şanlıurfa’da şubat ayı içinde düzenlenecek antrenörlük kurslarının açılışına davet etti. Tekcan da, bu davetten dolayı Gökmen’e teşekkür ederek, Şanlıurfa’ya geleceğini söyledi. Milli takımlar sorumlusu Alper Cavit Kabakçı ile de görüşen GÖKMEN, KABAKÇI’nın Şanlıurfa’ya çok önem verdiğini ve Şubatta yapılacak açılışa kendisinin de katılacağını belirtti. Şanlıurfa’da önümüzde ki dönemde milli takım düzeyinde sporcu yetiştirilmesi için gerekli desteği vereceğini söyleyen Kabakçı, MSK URFA Spor kulübü Başkanı Gökhan Gökmen’e spora karşı göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

Ayrıca Şanlıurfa Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ile Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim GÖK de, MSK URFA Spor Kulübü Başkanı Gökhan Gökmen’e Şanlıurfa’da bocce, bowling ve dart spor dallarının yapılmasına yönelik yeni bir spor tesisinin kazandırılması noktasında destek sözü verdiler.

Bundan dolayı Şanlıurfa İl Gençlik Müdürü Ertuğrul Yıldız ve Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök’e teşekkürlerini sunan Gökmen, “Bu yeni tesisin yapılması ile birlikte Şanlıurfalı gençlerimizin, bocce, bowling ve dart spor dallarına olan ilgisinin daha da artacağını düşünüyorum. Bunun için biran önce bu spor tesisinin projelendirip temelinin atılmasını bekliyoruz” dedi.  

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2015, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195