Title of a News Article

Urfa takımları coştu

.

Urfa takımları coştu
banner206
 Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor, sahasında Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor’a 4-0 mağlup oldu.

Yeşiltepe’de oynanan karşılaşmaya kalede Mahir, savunmada Ahmet, Murat, Ahmet Yazıcı, Raif, orta sahada Vahap, Fuat, Engin, Ahmet Kılıç, Cumali forvette ise Turgut ilk on biri ile başlayan Yeşilyurtspor, kalesinde golü erken gördü. Maçın hemen başında Mesut’un golüyle 1-0 öne geçen Karaköprü, ikinci golü bir duran top organizasyonundan Mehmet Doğan ile buldu. Karşılaşmanın ilk yarısı Karaköprü Belediyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlanırken, Yeşilyurtspor ikinci yarıya oyuncu değişiklikleriyle başladı.

İkinci yarıda Bilal, Cihan ve Nurettin oyuna dahil olurken bu değişiklikler de oyunun seyrini etkilemedi. Şanlıurfa temsilcisi maçın ikinci yarısında Mehmet ve İbrahim ile birer gol daha bularak skoru 4-0’a taşıdı. Ligde oynadığı ilk iki maçı kazanan Karaköprü Belediyespor bu sonuçla liderliğe yükselirken Yeşilyurtspor 3 puanda kaldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Karaköprü Belediyespor Teknik Sorumlusu Ahmet Görgün, “Zor bir deplasmandan bu kadar rahat bir galibiyet aldığımız için mutluyuz. Oyuncularım zaten kalitelerini biliyorlar. Maçtan önce kendileri gibi oynamalarını sahada rahat olmalarını söyledim buna uyunca zaten skor da kendiliğinden geldi. Şampiyonluk için kurulan bir takımız. Kaliteli bir kadromuz var. İnşallah bu sene bu işi tamamlayacağız” dedi.

Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Sucu ise, “Bugün gerçekten çok kötü mücadele ettik. Böyle bir mağlubiyetten sonra söylenebilecek çok fazla bir şey yok. Rakip takımı tebrik ediyorum haklı bir galibiyet aldılar. Bizden kadro ve bütçe olarak zaten iyi bir takıma sahipler. Bizim bu manada zaten onlarla boy ölçüşmemiz mümkün değil. Bu yıl hedefimizi daha önce ifade etmiştim. Tesis ve altyapı eksiklerimizi çözüp ligde kalıcı olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

SURUÇ BELEDİYESPOR OLAYLI MAÇI KAZANDI

 

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele eden 44 Malatyaspor, Şanlıurfa deplasmanında karşılaştığı Suruç Gençlikspor’a 2-1 mağlup oldu.

Sonlarına doğru 44 Malatyaspor’dan iki futbolcunun kırmızı kart gördüğü maçta iki takım futbolcuları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Suruç Gençlik Stadı’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi takımı dakikalar 3’ü gösterirken, İkram’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu gole ilk yarının bitimine dakikalar kala Yusuf Kaygusuz ile cevap veren 44 Malatyaspor, soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısı gergin bir havada geçerken, ev sahibi Suruç Gençlikspor dakikalar 84’ü gösterirken kaleci Önder’in burnunun kırıldığı tartışmalı bir pozisyonda galibiyet golünü bulunca bir anda saha karıştı. 44 Malatyaspor’dan Oğuzhan ve Zafer hakeme şiddetli itirazdan dolayı 84 ve 85. dakikada kırmızı kart görerek takımlarını eksik bıraktılar.

Karşılaşma 2-1 Suruç Gençlikspor’un galibiyetiyle sona ererken, maç sonrasında da iki takım oyuncuları arasındaki tartışma devam etti.

 

TEKİN: “ŞANLIURFA’DA HAKEM FACİASI YAŞANDI”

44 Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Tekin, maçın ardından yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’da hakem faciası yaşandığını söyledi.

Rakip takımın attığı 2 golün de bariz faul olduğunu savunan Tekin, “Ben antrenörlük hayatım boyunca böyle bir maç ne gördüm, ne duydum. Rakip oyuncu resmen kalecimiz döverek gol attı. Attıkları ikinci golde kalecimiz Önder’in burnu kırıldı. Biz bunu söylemeye çalışırken hakem iki oyuncumuzu birden oyundan attı. Bugün Şanlıurfa’da tam bir hakem faciası yaşandı. Yazık günah, hakemler iki bağırma çağırmayla etki altında kalıyor. Buna birilerinin dur demesi lazım” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2015, 18:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195