Title of a News Article

Urfa’da parola galibiyet

Urfa’da parola galibiyet
banner206

PTT 1. Ligin 29. Hafta mücadelesinde GAP Arena stadında Gaziantep B.B.Spor ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Sarı-Yeşilliler, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından 3 puan hedefliyor. 

Teknik Direktör Hüseyin Dağ nezaretinde GAP Vadisi Şanlıurfaspor tesislerinde hazırlıklarını sürdüren sarı yeşilli ekipte tüm planlar galibiyet üzerine kuruluyor.

Boluspor maçı sonrası 1 günlük izne ayrılan Şanlıurfasporlu futbolcular, Gaziantep B.B.Spor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Bugün yapılan antrenmanda futbolcular genellikle gol vuruşları üzerinde çalışma yaptıkları gözlenirken, orta saha ve forvet oynayan futbolcuların isabetli şutları kalecileri zorladı.

Yaklaşık 2 saat süren antrenmana sakatlığı düzelen Banahene’de katılırken, sakatlığı devam eden Şenol  Akın ve Nahir Oyal katılmadı.

Düz koşu ile başlayan antrenman, iki grup halinde top kapmaca ve yarı alanda çift kale maç ile devam etti. Antrenmanın sonunda Kaleci Fevzi ve Oğuz’un koruduğu kaleye şut çeken futbolcuların isabetli şutları teknik heyeti sevindirdi.  Antrenman açma germe hareketleri ile son buldu.

 

“Seri yakalamak istiyoruz”

Hafta sonu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile çok zorlu bir maça çıkacaklarını ifade eden Teknik Direktör Hüseyin Dağ, “İki takım içinde çok zorlu bir maç olacak, biz her maç gibi yine kazanmak için sahaya çıkacağız, futbolcularımızın morali yerinde inşallah Adana Demirspor maçında alınan galibiyet gibi kendi evimizde galibiyet alarak seri yakalamak istiyoruz, taraftarlarımızda stadı doldurarak takımlarına destek versinler,  çok zorlu haftalara girdiğimizin herkes farkında olmalı bundan sonra hata kabul edilmeyecek maçlar oynayacağız, amacımız artık Şanlıurfaspor’u üst sıralara taşımaktır bunu da hep berabere gerçekleştireceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Banahene’nin sakatlığı ile ilgili olarak ise Futbolcunun sakatlıktan yeni çıktığını ve topla antrenmanlara başladığını belirten Dağ, belki Gaziantep karşısında olmasa bile önümüzdeki hafta ilk 18’e girebileceğini kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 08:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195